Αρχική Ειδήσεις - Νέα ΜΗΤΕΡΑ: Δωρεά τεσσάρων τόνων τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου

ΜΗΤΕΡΑ: Δωρεά τεσσάρων τόνων τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ

Τέσσερις τόνους τροφίμων συγκέντρωσε και προσέφερε το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ Παντοπωλείο Περιστερίου, στο πλαίσιο του Εκτεταμένου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, του ΜΗΤΕΡΑ παρέδωσαν στο Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, τρόφιμα συνέλεξαν οι εργαζόμενοι του ΜΗΤΕΡΑ και τα περιλάμβαναν ζυμαρικά, λάδι, αλεύρι, αλάτι, γάλα μακράς διάρκειας, όσπρια, καφέ, χαρτιά υγείας κ.α.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης ευχαρίστησαν το ΜΗΤΕΡΑ για ευγενική του προσφορά. Κατά τελετή παράδοσης, ο Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε: «Με το σύνθημα “Στις δύσκολες μέρες μόνος του κανείς” και με πολλή αγάπη για τον συνάνθρωπο, ο Δήμος Περιστερίου άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα.

Το νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, ανταποκρινόμενο άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου μας, ενισχύει το κοινωνικό παντοπωλείο μας, επιδεικνύοντας την ευαισθησία εκείνη που γίνεται σήμερα πιο σπουδαία από ποτέ και αποτελεί την μοναδική ελπίδα διεξόδου από το σκοτάδι της κρίσης.

Ως Δήμαρχος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου, καθώς επίσης και τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ για την ανεκτίμητη προσφορά τους».

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία , η Πρόεδρος του ΜΗΤΕΡΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου τόνισε: «Η μεγάλη ανταπόκριση του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του ΜΗΤΕΡΑ να συνδράμουν εθελοντικά σε την πρωτοβουλία, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και με άλλες οργανωμένες δράσεις κοινωνικής ευθύνης. Το ΜΗΤΕΡΑ, άλλωστε, στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, στέκεται πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας κοινωνικές οργανώσεις και φορείς.»