Χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή, του Συνεδρίου της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, με τίτλο «Πανελλήνιο συνέδριο Ε.Πν.Ελ. με τη συνεργασία των ομάδων εργασίας ΕΠΕ», που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Royal Olympic,(25 — 28 Απριλίου 2024), έκανε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές, την Πρόεδρο κ. Σ. Τσικριτά και το Δ. Σ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας, για την υψηλού επιπέδου επιστημονική εκδήλωση. Αναφέρθηκε στο άρτιο επιστημονικό επίπεδο των πνευμονολόγων στη χώρα μας και στην αυταπάρνηση, με την οποία έδωσαν τη μάχη ενάντια στην πανδημία.

«Είμαστε περήφανοι για τους Έλληνες γιατρούς τόσο για την κατάρτισή τους, όσο και για το ήθος τους», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, βραβεύτηκε από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ατόμων με Ακρωτηριασμό. Την τελετή παρακολούθησαν επίλεκτα μέλη της επιστημονικής κοινότητας, ο Βουλευτής Επικρατείας Γ. Σταμάτης ο προπονητής πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Α. Νικοπολίδης κ.α.

#########