Καλό μεσημέρι σε όλη την κομπανία. Ας μιλήσουμε λοιπόν για καύσωνα. Όχι δεν μουλιάζουμε στη παραλία γιατί ο ήλιος δεν είναι πια ο φίλος είναι μάλλον ο εχθρός. Δεν καθόμαστε μέσα στο νερό ώρες ατέλειωτες γιατί έχει αρνητική επίδραση και στη πίεση αλλά και το κεφάλι μας μέσα έξω στο νερό δημιουργεί προυποθέσεις εξάτμισης της υγρασίας εννοώ γιατί φαιά ουσία είναι αμφίβολο.
Επιπλέον δεν τρώμε ότι βρούμε μπροστά μας γιατί μετά το νερό και τις ατέλειωτες βουτιές μας έπιασε μια λιγούρα. Δεν γινόμαστε χούβερ σε ότι πετάει ότι κολυμπάει και ότι περπατάει, αποξηραμένο ή φρέσκο.
Και κάτι άλλο για τις νοικοκυρές μην μαγειρεύετε ότι σας έρθει στο νου. Πχ τι να μαγειρέψω σήμερα ας κάνω ένα ελαφρύ στιφαδάκι. Αποφεύγουμε φούρνους και τηγανιτά και να θα σας στενοχωρήσω ακόμα και αν πρόκειται για τηγανιτές πατάτες. Φτιάξτε και κανένα σάντουιτς λίγη ξηρά τροφή δεν βλάπτει. Πιείτε και κανένα παγωμένο τσάι ένα βραστό αυγουλάκι μια σαλατούλα όχι παπάρα ψωμί στο λάδι για λίγες μέρες τουλάχιστον.
Ααα και οι μανούλες μην εγκληματείτε κατά των παιδιών σας δεν τα ταίζουμε ακόμα και αν είναι ένα γάλα και μετά πέστε στη θάλασσα ή τη πισίνα γιατί έχετε το νου σας και τα παρακολουθείτε.
Τα περισσότερα παιδιά πνίγονται στους 30 πόντους νερού. Πάρτε ένα βιβλιαράκι και αποσυρθείτε στη σκιά να αφουγκραστείτε τη σκέψη σας και την ηρεμία. Το απαιτεί ο καύσωνας. Δεν βγαίνουμε με το καφτάνι και τον κοθόρνο στο σούπερ μάρκετ πολύ δε περισσότερο στη λαική.
Ααααα και αντιηλιακό αν γίνεται κάπως άοσμο γιατί αυτή η καρύδα είναι και κάπως ενοχλητική στους γύρω. Μην κάθεστε με τις ώρες κάτω από το κλιματιστικό. Μια βρεγμένη πετσέτα και συχνά πυκνά το κεφάλι κάτω από το ντους είναι καλή ενυδάτωση και θερμοκρασία του σώματος. Αυτά και να προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί δεν περισσεύει κανένας.

 

#########