Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, στα Κεντρικά Γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συνάντηση του Προέδρου του E.E.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού με τον Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργο Σταμάτη.

Κατά τη διάρκειά της, συζητήθηκαν θέματα ανάδειξης και προώθησης του Εθελοντισμού μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και την εκμάθηση και προώθηση των Πρώτων Βοηθειών στους πολίτες, όπως και για τις από κοινού δράσεις στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσω τον προγραμμάτων που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Σταμάτη για τη συνεχή υποστήριξή του στο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού αλλά και για τη διάδοση του ερυθροσταυρικού πνεύματος που πρεσβεύει και προασπίζεται εδώ και δεκαετίες ως ενεργός εθελοντής Σαμαρείτης-Διασώστης του Ε.Ε.Σ.

Από πλευράς του ο κ. Σταμάτης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για την τεράστια προσφορά του Οργανισμού τα χρόνια της υγειονομικής κρίσης και ταυτόχρονα εξήρε το έργο του Ε.Ε.Σ σε όλες τις φυσικές καταστροφές την τελευταία τριετία.

#########