Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με εθελοντές Νεότητας και εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού και τη συμμετοχή 100 μαθητών του 1ου Αρσακείου Τοσιτσείου Δημοτικού Σχολείου Εκάλης, διοργάνωσε μεγάλη δράση δενδροφύτευσης σε περιοχή του Υμηττού.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης δράσης του Τομέα Νεότητας του Ε.Ε.Σ., τα παιδιά φύτευσαν 200 δενδρύλλια και παράλληλα ενημερώθηκαν από τους εθελοντές και το προσωπικό του Ε.Ε.Σ για την τεράστια σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος. Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων του Ε.Ε.Σ. για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και των καταστροφικών συνεπειών της.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Τομέας Νεότητας του Ε.Ε.Σ, συμπληρώνει φέτος εκατό (100) χρόνια προσφοράς, βρισκόμενος πάντοτε δίπλα στα παιδιά της χώρας με συνεχείς δράσεις σε όλη την Ελλάδα, στοχεύοντας στην εξοικείωσή τους με τις υπέρτατες αξίες του ανθρωπισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αγάπης για το περιβάλλον και τα ζώα αλλά και της εθελοντικής προσφοράς χωρίς όρια και διακρίσεις.

#########