Αρχική Επιχειρείν Η Astellas και η Innovis Pharma ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τη...

Η Astellas και η Innovis Pharma ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τη συν-προώθηση του Vesomni στην Ελλάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Astellas και η Innovis Pharma με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την συν-προώθηση του Vesomni® (6 mg Σολιφενακίνη/ 0,4 mg Ταμσουλοζίνη από του στόματος δισκία) στην Ελλάδα.

Το Vesomni χρησιμοποιείται σε άνδρες για τη θεραπεία μέτριων έως σοβαρών συμπτωμάτων αποθήκευσης και ούρησης του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος που προκαλούνται από προβλήματα της ουροδόχου κύστης και του διογκωμένου προστάτη (καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, BPH). Το Vesomni χρησιμοποιείται όταν η προηγούμενη αγωγή με μόνο ένα φάρμακο για την πάθηση αυτή δεν ανακουφίσει τα συμπτώματα επαρκώς.

Ο κ. Χάρης Ναρδής, Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε ότι είναι μία συνεργασία με υψηλές προσδοκίες επιτυχίας στηριζόμενη στις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών και των δύο εταιρειών.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο κ. Μάκης Οικονόμου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Innovis Pharma, ανέφερε σχετικά: “Με κοινό γνώμονα το όφελος των ασθενών, συντασσόμαστε με την Astellas με την πλέον αξιόπιστη θεραπεία για τα συμπτώματα του Κατώτερου Ουροποιητικού”.

Σχετικά με την Astellas: Η Astellas είναι αφοσιωμένη στο να μετατρέπει την επιστημονική καινοτομία σε ιατρικές λύσεις που αποφέρουν αξία και ελπίδα στους ασθενείς παγκοσμίως, καλύπτοντας ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες και εστιάζοντας πρωτίστως στις θεραπευτικές περιοχές  της ογκολογίας, της ουρολογίας, των λοιμώξεων και της μεταμόσχευσης, αναπτύσσοντας παράλληλα νέες θεραπευτικές κατηγορίες.

Σχετικά με την Innovis Pharma: Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Innovis Pharma παρέχει στον ασθενή υψηλής ποιότητας λύσεις σε όλες τις μεγάλες θεραπευτικές κατηγορίες. Μέσω του συνεχώς αυξανόμενου χαρτοφυλακίου της, το οποίο αποτελείται από γενόσημα και πρωτότυπα φάρμακα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα καθώς και εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, η Innovis Pharma στοχεύει στο να προσφέρει μακροπρόθεσμες και εγγυημένες θεραπευτικές επιλογές σε ασθενείς & επαγγελματίες υγείας. Η Innovis Pharma έχει αναπτύξει χρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες με φαρμακαποθήκες, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, συνεταιρισμούς και αλυσίδες φαρμακείων.