Στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στεκόμαστε στο πλευρό των γυναικών που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, την ώρα  που καλούνται να παίξουν τον πολλαπλό ρόλο της μητέρας, κόρης, συζύγου και εργαζόμενης.

Η γυναίκα υγειονομικός στη χώρα μας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επιστήμης και υπηρετεί τον ασθενή και τη δημόσια υγεία, με συνέπεια και αυταπάρνηση.

Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως η ενεργός συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας αποτελεί το εφαλτήριο για τη δημιουργία μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας, καθώς η ισότητα των φύλων είναι δείκτης δημοκρατίας και κοινωνικού πολιτισμού.

Δυστυχώς, παρά τα πολύ μεγάλα βήματα που έχουν γίνει, ο αγώνας των γυναικών παραμένει πιο επίκαιρος από ποτέ στην προσπάθεια της εξάλειψης του φυλετικού ρατσισμού και της κακοποίησης.

Σε αυτό το πλαίσιο η προώθηση πολιτικών ισότητας αποτελούν την ουσιαστική τιμή και αναγνώριση της αμέριστης προσφοράς των γυναικών.

Είναι χρέος όλων μας, κάθε συνειδητοποιημένου και ευαισθητοποιημένου πολίτη, να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να σταματήσουν τα φαινόμενα βίας και διακρίσεων. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε όλοι.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.

#########