Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που αποτελεί κοινό όραμα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), συνεχίζεται στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες στη Βούλα Αττικής (Π.Α.Α.ΠΑ.Β), την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ., στοχεύοντας στην ενίσχυση και ψυχολογική τόνωση των παιδιών με αναπηρίες που φιλοξενούνται εκεί.

Συγκεκριμένα, ο ΣΦΕΕ θα προσφέρει μεγάλη ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού για τις αυξημένες ανάγκες του (Π.Α.Α.ΠΑ.Β), όπου φιλοξενούνται περίπου 94 παιδιά διαφόρων ηλικιών. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στον χώρο του Παραρτήματος από εθελοντές και προσωπικό του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ, η οποία θα περιλαμβάνει εορταστική μουσική από DJ, παράσταση από τον ταχυδακτυλουργό Τοτό και τους συνεργάτες του, προσφορά  εορταστικού γεύματος, καθώς και διάθεση προσωποποιημένων δώρων στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ε.Ε.Σ, υποστηρίζει επί σειρά ετών το εν λόγω Κέντρο με Πολυμελή Ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας, οι οποίοι επισκέπτονται το Παράρτημα σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία στα παιδιά, σε συνεργασία με τους υπευθύνους του Κέντρου. Επιπλέον, υλοποιούν εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα, εξόδους στην κοινότητα, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων κ.α.

#########