Το Reconnection , είναι μια ενεργειακή θεραπευτική εξισορρόπηση , η οποία γίνεται μια φορά στη ζωή μας  ( ολοκληρώνεται σε δυο ωριαίες συνεδρίες  )  και μας επιτρέπει την πρόσβαση σε συχνότητες της ενέργειας και επίπεδα συνειδητότητας που μας ήταν άγνωστα ως τώρα, με σκοπό την ολική θεραπεία και εξέλιξη μας.

Επανασυνδέει τις ενεργειακές γραμμές (αξονοτονικούς τομείς) που συντονίζουν το ίδιο μας το σώμα, με τα ενεργειακά πεδία των άλλων γύρω μας, με τους μεσημβρινούς του πλανήτη και από κει με το ενεργειακό δικτύωμα του σύμπαντος , με αποτέλεσμα την ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών και φωτός.

Η εναρμόνιση σώματος , νου και πνεύματος , βοηθά στην ευρύτερη θεραπεία μας  και φωτίζει το δρόμο για το προσωπικό μας μονοπάτι και το σκοπό της ζωής μας. Προαιρετικά , συνήθως πριν το Reconnection ή και αυτόνομα , μπορούμε να δεχτούμε 1 – 3 συνεδρίες  Reconnective Healing.

Όταν χρησιμοποιούμε αυτή την ενέργεια κάνουμε κάτι περισσότερο από  το να θεραπεύουμε κάποιο σωματικό πρόβλημα. Η Επανασυνδετική Ίαση (reconnective healing) χρησιμοποιεί την ενέργεια σαν μέσο αλλά πηγαίνοντας πέρα απ’ τη θεραπεία, μεταφέρει φως και πληροφορίες που υπάρχουν αποθηκευμένες στο DNA.

‘Όταν έρχεται η κουβέντα στην Επανασύνδεση και Επανασυνδετική Ίαση ,  xρειάζεται να έχουν όλοι την πληροφόρηση ώστε να συνειδητοποιήσουν πως η Επανασύνδεση ΔΕΝ είναι άλλο ένα σύστημα θεραπείας όπως ότι γνωρίζαμε ως τώρα. Είναι πλέον γνωστό πως σαν ανθρώπινο είδος μπαίνουμε σε ένα νέο επίπεδο συχνότητας , ανυψώνουμε τη συνειδητότητά μας και αναδομούμε το DNA μας.

Αυτό είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, πρόκειται να συμβεί σε όλους μας. Μας το έχουν πει οι σοφοί και πλέον μας το επιβεβαιώνει και η επιστήμη.

Το σώμα μας λοιπόν, καθώς και ο νους μας , τα συναισθήματά μας περνάνε ήδη μια είδους κάθαρσης.

 Εσύ έχεις νιώσει τελευταία πως «η γη δεν σε χωράει» , περίεργους σωματικούς πόνους που όσες φορές και να το κοίταξες οι γιατροί σου λένε πως δεν έχεις τίποτα ή πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα;

Αυτά είναι κάποια από τα δείγματα πως το πεδίο σου αναπροσαρμόζεται στα καινούργια δεδομένα της ενεργειακής αλλαγής του πλανήτη. Έρχονται δηλαδή όλα μας τα παρελθοντικά «άλυτα» στην επιφάνεια και ζητούν τι άλλο; Επίλυση .

Και πως μπορούμε  να τα επιλύσουμε ;

Σίγουρα ΟΧΙ με τον παλιό τρόπο θεραπείας , δηλαδή «ζωντανεύοντας» και φέρνοντας  το τραύμα ξανά στην επιφάνεια  ή πιο απλά , σκαλίζοντας αυτό που ονομάζουμε παρελθόν στον γραμμικό χρόνο. Χρειάζεται περισσότερος ζωντανός διαλογισμός στην καθημερινότητα μας  , αντί για τεχνικές.

Εξάλλου ότι μας έχουν δώσει οι πνευματικοί δάσκαλοι δεν είναι για εφαρμογή  μια ή δυο ωρών μόνο την ημέρα  …  είναι για όλη την ημέρα  και στην καθημερινότητά μας !

Η Επανασύνδεση λοιπόν είναι ακριβώς αυτό. Να ενεργοποιήσει κάποιος , να επανασυνδεθεί με την εσωτερική του σοφία. Να αφήσει έστω κάποια από τα «δεκανίκια» του αρχικά και τελικά να βρει το δικό του μονοπάτι , τα χαρίσματά του , την έμπνευσή του , καθώς και την αυτοίαση.

Έχει περάσει πια η εποχή των θεραπευτών και των δασκάλων έξω από εμάς. Είναι η ώρα ανάληψης της προσωπικής ευθύνης. Η Επανασύνδεση δίνει την ευκαιρία στον δέκτη να βρεθεί στο άχρονο επίπεδο, να συλλέξει πληροφορίες και φως και να ανοίξει τους αξονοτονικούς τομείς στο πεδίο του, δηλώνοντας διαθέσιμος /η  στο Σύμπαν να γίνει αγωγός αυτής της αλλαγής δόνησης .

Ρωτάνε  οι περισσότεροι μετά τι συμβαίνει , τι έχω να περιμένω ;

Μετά αρχίζει η σοβαρή δουλειά με τον εαυτό σου ! Δεν θα κατέβουν οι νεράιδες να σε σώσουν ούτε τα ufo. Ύστερα από αυτόν τον συντονισμό , καλείσαι να γειωθείς και να πάρεις τα ηνία ! Για τον καθένα έχει λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά και εξαρτάται πάντα από το επίπεδο που βρίσκεσαι.

Όσο για αυτούς που έχουν προσκόλληση στο αποτέλεσμα , πιστέψτε με , ακόμα και να μην έχετε νιώσει τίποτα κατά την διάρκεια του συντονισμού, όπως ήταν η δική μου εμπειρία, αυτό το λεπτοφυές δώρο θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά του , μέχρι να σας πάει εκεί ακριβώς που χρειάζεται να είστε αυτήν την ιδιαίτερη εποχή…

θεοδώρα  Νικολακάκη ,  θεραπεύτρια  Επανασύνδεσης

Βιβλιογραφία

Επανασύνδεση και επανασυνδετική θεραπεία δρ. Ερικ Περλ

The keys of Enoch  , του  JJ Hurtak

#########