Άλλο ένα σημαντικό βραβείο απέσπασε η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης για την Παιδική και Εφηβική Παχυσαρκία στην Ελλάδα της Novo Nordisk Hellas, με τίτλο #PameNaXasoume.

Κατά τη διάρκεια του 14ου Συνεδρίου της ΕΕΦΑΜ (Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management), η Novo Nordisk Hellas βραβεύτηκε με το 1ο Αριστείο στην Κατηγορία Καλύτερο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών & Ευαισθητοποίησης Κοινού, για την εκστρατεία με τίτλο #PameNaXasoume, την οποία δημιούργησε με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Υπουργείου Υγείας και της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας.

H Εκστρατεία Ενημέρωσης & Πρόληψης για την Παιδική και Εφηβική Παχυσαρκία «Πάμε Να Χάσουμε», απευθύνεται σε ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού και στοχεύει στην κινητοποίηση γονιών, παιδιών & εφήβων ώστε η πρόληψη να γίνει «εθνική μας υπόθεση»!

Ο κος Ολύμπιος Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής της Novo Nordisk Hellas, ανέφερε:

«Είμαστε περήφανοι, γιατί πιστέψαμε σε αυτή την Εκστρατεία που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στην αναχαίτιση της «επιδημίας» της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας. Στην Ευρώπη, το αυξημένο βάρος (συμπεριλαμβανομένης της νόσου της παχυσαρκίας) επηρεάζει 4,4 εκατομμύρια παιδιά, ηλικίας κάτω των 5 ετών, αντιπροσωπεύοντας το 7,9% όλων των παιδιών αυτής της ηλικιακής ομάδας. Ας πάμε λοιπόν Να Χάσουμε!»

Η κα Μαίρη Καραγεώργου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Hellas, δήλωσε:

«Φέτος στο Συνέδριο της ΕΕΦΑΜ, οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Είμαστε περήφανοι που μας απονεμήθηκε το 1ο Αριστείο για την Εκστρατεία Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης για την Παιδική και Εφηβική Παχυσαρκία #PameNaXasoume, στην οποία τόσο πολύ πιστέψαμε όλοι! Προσπαθούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης, γιατί αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να χαθεί».

#########