Το παχύ έντερο έχει ως αποστολή την απέκκριση των αποβλήτων και τοξινών. Λαμβάνοντας υπόψη  ότι το 70% των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος βρίσκεται εκεί, καταλήγουμε πως η υγεία του οργανισμού καθρεπτίζεται στην καθαρότητα του εντέρου!

Οι διατροφικές συνήθειες μας χαρακτηρίζονται από επεξεργασμένες τροφές πλούσιες σε κορεσμένα λίπη ως και από την υπερβολική χρήση φαρμάκων. Το γεγονός αυτό  σε συνδυασμό με το στρες και το γρήγορο φαγητό προκαλεί κατακράτηση αποβλήτων. Όταν  τα κόπρανα κατακρατούνται υπόκεινται σε ζυμώσεις  και δημιουργούνται στα τοιχώματα του παχέως εντέρου επιστρώματα γλίτσας.

Αυτό το υλικό διαρρέει στον  οργανισμό μέσω του αίματος και της λέμφου επιβαρύνοντας όλα τα όργανα και προκαλώντας τις γνωστές αρρώστιες.

Σε αντίθεση με το πατροπαράδοτο κλύσμα, που καθαρίζει το σιγμοειδές κόλον 15, η υδροκάθαρση ενεργεί σε όλο το μήκος του παχέως εντέρου(1,8-2,5 μέτρα) με 23 λίτρα νερού υπό πίεση ρυθμιζόμενη υπό πίεση ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ! Είναι μια φυσική, ασφαλής, ανώδυνη, άοσμη και προπάντων αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού των τοιχωμάτων του παχέος εντέρου η οποία πραγματοποιείται από ειδικευμένη πτυχιούχο Πανεπιστημίου.

Με μηχάνημα – συσκευή  που διαδοχικά εγχέει τριπλά φιλτραρισμένο χλιαρό νερό – χωρίς χημικά και πρόσθετα και το αναρροφεί συμπαρασύροντας βλέννα, αέρια, γλίτσα (κόπρανα), απόβλητα, παράσιτα κ.λ.π Κατά τη διάρκεια της υδροκάθαρσης του παχέος εντέρου πραγματοποιείται ενεργοποίηση της λέμφου κάτι που πυροδοτεί  την ολοκληρωμένη αποτοξινωτική δράση του οργανισμού. Επίσης μπορεί να γίνει και εμφύσηση όζοντος στο παχύ έντερο για μικροβιοκτόνο – μυκητοκτόνο δράση.

Εκτός των ευεργετικών προληπτικών αποτελεσμάτων της υδροθεραπείας έχουν διαπιστωθεί από αναγνωρισμένους παγκοσμίως ιατρούς θετικότατα αποτελέσματα στα παρακάτω: δυσκοιλιότητα, εκκολπώματα, φουσκώματα, κολίτιδα, μύκητες, ψωρίαση, παράσιτα, πόνοι στο στομάχι, αιμορροΐδες, νεφροπάθειες, ημικρανίες, δερματοπάθειες, προετοιμασία χειρουργείου, κόπωση, καρδιακά προβλήματα, αλλεργίες, κατάθλιψη, πονοκέφαλοι, αρθρίτιδα, αδυνάτισμα, αποτοξίνωση στην απεξάρτηση, νόσος του Crohn,πόνοι αρθρώσεων κ.α.

ΔΡΙΒΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΒΕΛΟΝΙΣΤΡΙΑ
INSTRUCTOR MEMBER OF I-ACT, INTERNATIONAL ASSOCIATION OF COLON HYDROTHERAPY