Την Τετάρτη 14 Μαρτίου το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας «ΚΥΒΕΛΗ» ενώνει τις δυνάμεις του με την Οργανωτική Επιτροπή του Επιστημονικού Συμβουλίου της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών για τη διενέργεια εκδήλωσης με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2018: Ημέρα Υπογονιμότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ανταλλαγή απόψεων σε κρίσιμα ζητήματα όπως η γυναικεία και ανδρική πογονιμότητα, η σύνδεση της διατροφής, του καπνίσματος και του stress με την γονιμότητα, ο προεμφυτευτικός γενετικός έλεγχος, η κατάψυξη ωαρίων εμβρύων, η πρόοδος από την σπερματέγχυση στην εξωσωματική γονιμοποίηση κ.ά.

Την επιστημονική εκδήλωση θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι καταξιωμένοι ιατροί & επαγγελματίες υγείας, Δρ Κ. Σφακιανούδης, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Α. Πάντου, Γενετίστρια-Βιοτεχνολόγος GENESIS GENOMA LAB, κα Μ.Χρονοπούλου, Κλινική Εμβρυολόγος, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Τ.Βαξεβάνογλου, Κλινική Εμβρυολόγος, Διευθύντρια Εργαστηρίου IVF, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κος Α.Κωνσταντόπουλος, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ  Αθηνών, κoς Π.Στούπας, Ψυχολόγος, MsC Συμβουλευτική Ψυχολογία, κα Ιλ.Στεφανίδου, Μαία, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Μ.Προμπονά, Μαία, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Μ.Αρταβάνη, Μαία, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δρ. Κ. Πάντος, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Διευθυντής Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, Αθηνών ο οποίος θα ενώσει τις πολύτιμες γνώσεις του με εκείνες των Δρ. Κ.Σφακιανούδη και κου Α. Κωνσταντόπουλου για τη συζήτηση με τα ζευγάρια στο τέλος της ημέρας.

Είστε όλοι καλεσμένοι να ενημερωθείτε, να θέσετε τα ερωτήματά σας και να καταθέσετε τις προσωπικές σας ιστορίες σε μια ημέρα αφιερωμένη στον ιερότερο πάντων των σκοπών: τη δημιουργία οικογένειας.

#########