Διεθνής αναγνώριση για το πρωτοποριακό έργο των Ελλήνων  γυναικολόγων στον τομέα  της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αποτελεί η υποψηφιότητα  σε παγκόσμιο διαγωνισμό ιατρικού τουρισμού του  IVF Embio Medical Center,  ως η«Καλύτερη Κλινική Εξωσωματικής της Χρονιάς»!

Η υποψηφιότητα του  IVF Embio Medical Center  αποδεικνύει ότι η Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, κάνει τη διαφορά και πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής!

Το IVF Embio Medical Center, με επιστημονικό διευθυντή τον γυναικολόγο Δρ. Θάνο Παράσχο,  έχει να επιδείξει ένα πλούσιο και πρωτοποριακό επιστημονικό έργο σε παγκόσμιο επίπεδο διεκδικεί τον τίτλο της  «Καλύτερης Κλινικής Εξωσωματικής της Χρονιάς» στη διασυνοριακή αναπαραγωγική φροντίδα, σε παγκόσμιο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη στις 26 Μαΐου.

Τον διαγωνισμό διοργανώνει κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα η διεθνούς φήμης , έγκυρη και αντικειμενική Εφημερίδα Ιατρικού Τουρισμού http://awards.imtj.com/,

Οι κλινικές που συμμετέχουν στον διαγωνισμό εξετάζονται εξονυχιστικά βάση σειράς κριτηρίων, ενώ την επιτροπή των κριτών αποτελούν σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που Ελληνικό Κέντρο Εξωσωματικής είναι υποψήφιο για μια τέτοια διάκριση.

Το Embio επιλέχθηκε σύμφωνα με τη συνεχή και επιτυχημένη πορεία του στην εξυπηρέτηση υπογόνιμων ζευγαριών απ’ όλο τον κόσμο, τα οποία έρχονται στην Ελλάδα για εξωσωματική γονιμοποίησηhttps://www.ivf-embryo.gr/exosomatiki-ivf/exosomatiki-gonimopoiisi/enimerotika-vinteo/stadia-exosomatikis-gonimopoiisis-se, προκειμένου να αποκτήσουν παιδί. Τα ζευγάρια αυτά συνήθως έχουν κάνει θεραπεία εξωσωματικής στη χώρα διαμονής τους, χωρίς όμως επιτυχία. Επιλέγουν, λοιπόν, την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Embio όπου, με την καθοδήγηση του Δρ. Παράσχου και σε συνδυασμό με τις εξελιγμένες δυνατότητες του Κέντρου, εξασφαλίζονται τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Η επιλογή όμως του Embio, ως υποψήφια κλινική εξωσωματικής προς βράβευση, κάθε άλλο παρά τυχαία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Το Εmbio είναι ένα κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που ακολουθεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και εφαρμόζει τις πιο εξελιγμένες σύγχρονες μεθόδους τόσο σε επίπεδο προεμφυτευτικού ελέγχουόσο και σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες και τις μεθόδους εξωσωματικής γονιμοποίησης,μεταξύ των οποίων είναι καιοι τεχνικές μικρογονιμοποίησης https://www.ivf-embryo.gr/exosomatiki-ivf/exosomatiki-gonimopoiisi/mikrogonimopoiisi-icsi, που αφορούν προβλήματα με σπέρμα. Επίσης, μεταξύ άλλων παρέχει πολλές εναλλακτικές όπως την εξωσωματική με φυσικό κύκλο  https://www.ivf-embryo.gr/exosomatiki-ivf/exosomatiki-gonimopoiisi/fysikos-kyklos/exosomatiki-gonimopoiisi-se-fysiko-kyklo καιτη δυνατότητα κατάψυξης ωαρίωνμε τη μέθοδο της υαλοποίησης, που διασφαλίζει καλύτερη συντήρηση και μεγαλύτερα ποσοστά γονιμοποίησης, αλλά και λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούν υπογονιμότητα τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες, όπως για παράδειγμα η ενδομητρίωση στις γυναίκες και η αζωοσπερμία στους άνδρες.

Πέρα από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας, η αποτελεσματικότητα του κέντρου επιβεβαιώνεται κι από τις μαρτυρίες  https://www.ivf-embryo.gr/eipan-gia-mas/exosomatiki-me-ton-thano-parasho

των υπογόνιμων ζευγαριών, που πλέον είναι γονείς!

Ότι η Ελλάδα, πάντως, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής σε σχέση με άλλες χώρες είναι γενικά γνωστό, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι αυτό αποτελεί μια καλή προϋπόθεση για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού.

Παρόλα αυτά, η βράβευση ελληνικού κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από διεθνή φορέα είναι σίγουρα ένα πολύ σπουδαίο γεγονός για τη χώρα μας, που με αυτό τον τρόπο θα επιβεβαιώσει ότι δεν υστερεί σε λαμπρούς επιστήμονες και επιστημονικές μεθόδους, που μπορούν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη επιτυχία σε ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα γονιμότητας και την εξωσωματική γονιμοποίηση  μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210-6774104 ή στο paraschos@ivf-embryo.gr ή με μήνυμα στο https://www.ivf-embryo.gr/.

#########