Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer, πιστός στη δέσμευσή του για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με το σακχαρώδη διαβήτη, την πρόληψη και την αντιμετώπισή του, υποστηρίζει μια πρωτότυπη εκδήλωση που διοργανώνει η Κάρτα Διαβήτη υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.ΔΙ. (Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη), με βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Στις 11 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία», μέσα σε ένα μικρό Ροβανιέμι που θα στηθεί στο φουαγιέ του Νοσοκομείου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για τους τρόπους αντιμετώπισης του σακχαρώδη διαβήτη και απευθύνεται τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μια παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου εκτός της ενημέρωσης από εξειδικευμένους ομιλητές (διαβητολόγοι, διατροφολόγοι,ψυχολόγοι), θα υπάρχει πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς μας φίλους (όπως face painting, ζωγραφική, ενασχόληση με επιτραπέζιο παιχνίδι που πρωταγωνιστεί η Μελένια η φωκίτσα, μπαλόνια και άλλα) υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη παιδαγωγών. Οι δραστηριότητες, μέσω του παιχνιδιού, θα προσφέρουν ενημέρωση και, σίγουρα, χαρά και χαμόγελα σε όλους.

Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer θα δηλώσει παρών με ενημερωτικό περίπτερο, όπου στελέχη του τμήματος θα ενημερώνουν σχετικά με την επόμενη γενιά συστημάτων αυτομέτρησης δίνοντας απλές καθημερινές συμβουλές και διανέμοντας υποστηρικτικό υλικό. Επίσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν το σάκχαρό τους με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού.

Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer προσφέρει μία πλήρη σειρά νέων συστημάτων παρακολούθησης γλυκόζης, όπως οι νέοι μετρητές CONTOUR® XT, CONTOUR® NEXT, CONTOUR® NEXT USB, CONTOUR® NEXT LINK και οι νέες ταινίες μέτρησης CONTOUR® NEXT που παρέχουν εξαιρετικά ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα μέτρησης1. 1 Accuracy Evaluation of Contour Next Strip Poster DTS 2012, User Performance Evaluation. Σχετικά με τον Τομέα υγείας της Bayer (Bayer HealthCare) Ο όμιλος Bayer είναι μία διεθνής επιχείρηση με κύριες δραστηριότητες στο πεδίο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της διατροφής και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Η Bayer HealthCare, τομέας της εταιρίας Bayer AG, με ετήσιες πωλήσεις άνω των 18.6 δισεκατομμυρίων (2012), είναι μία από τις παγκοσμίως κυρίαρχες, πρωτοπόρες εταιρίες στη βιομηχανία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ιατρικών προϊόντων και εδρεύει στο Leverkusen της Γερμανίας.

Η εταιρεία συνδυάζει τις παγκόσμιες δραστηριότητες των τμημάτων της υγείας των ζώων, της υγείας των καταναλωτών, της ιατρικής περίθαλψης και των φαρμακευτικών προϊόντων. Ο σκοπός της Bayer HealthCare είναι να εφεύρει, να αναπτύσει, να παρασκευάζει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και των ζώων παγκοσμίως. Η Bayer HealthCare απασχολεί παγκόσμια, εργατικό δυναμικό που υπερβαίνει τους 55.300 υπαλλήλους (31 Δεκ, 2012) σε παραπάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.bayerhealthcare.com.

#########