Η Pharmathen, με ευαισθησία και αλληλεγγύη στέκεται στο πλευρό του λαού της Ουκρανίας προσφέροντας απευθείας στην Πρεσβεία της Ουκρανίας υγειονομικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα. Την Μεγάλη Δευτέρα, 18 Απρίλιου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας παρουσία της προξένου της Ουκρανίας, Hanna Tischenko, καθώς και της εξουσιοδοτημένης εκπρόσωπου της Πρεσβείας για τη συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα για την Ουκρανία, Iryna Bortnyk παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια από ομάδα εργαζομένων της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν κουτιά με γάντια, επίδεσμοι, γάζες και αντισηπτικά, κούτες με είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα, με μεγάλες ποσότητες από κονσέρβες, ξηρά τροφή, βρεφικές τροφές, γάλατα και πάνες, καθώς επίσης και υποσέντονα, παπλώματα και κουβέρτες.

Η Νατάσα Κυριακάκη, HR & Corporate Affairs Lead της Pharmathen, εκπροσωπώντας την εταιρία, δήλωσε σχετικά: «Την περίοδο αυτή, που ο ουκρανικός λαός δοκιμάζεται σε όλα τα επίπεδα, θεωρούμε χρέος μας να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας με κάθε τρόπο. Με αίσθημα αλληλεγγύης δίνουμε το ‘παρών’ και γινόμαστε μέρος της αλυσίδας ανθρωπιάς και συμπαράστασης προς τους Ουκρανούς, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι μέγιστη προτεραιότητα της Pharmathen είναι να κάνει, καθημερινά, καλύτερη τη ζωή των συνανθρώπων μας.».

#########