Η υποστήριξη της Ιατρικής Κοινότητας αποτελεί διαχρονικά σημαντική προτεραιότητα για τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ. Σε μια εποχή που η μεταφορά της νέας γνώσης αποτελεί κορυφαίο ζητούμενο ειδικά για τη χώρα μας, η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, προωθεί τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση των Επιστημόνων Υγείας με καινοτόμα προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσότερους Επιστήμονες Υγείας να ενημερωθούν με τρόπο αξιόπιστο και περιεκτικό για τα σημαντικότερα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάστηκαν το 2016 στα μεγάλα διεθνή συνέδρια για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Έτσι σε συνεργασία  με την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία προχωρά στην πραγματοποίηση των «Diabetes Congress Highlights 2016», που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC ATHENS – Ώρα 17.30 – 21.15.

Τι είναι τα «Diabetes Congress Highlights 2016»: Είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Επαγγελματίες Υγείας, την επιστημονική ευθύνη του οποίου έχει η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (Ε.Δ.Ε.) και το οποίο υποστηρίζεται οικονομικά από τη Φαρμασέρβ – Λίλλυ.

 Ποιος είναι ο σκοπός τους: Σκοπός του προγράμματος είναι η παρουσίαση σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της Ελληνικής Ιατρικής Κοινότητας, των σημαντικότερων επιστημονικών δεδομένων που παρουσιάστηκαν & συζητήθηκαν στα διεθνή διαβητολογικά συνέδρια του 2016 των Επιστημονικών Εταιρειών:

  • ADA (Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία)
  • EASD (Ευρωπαϊκή Διαβητολογική Εταιρεία) &
  • ISPAD (Διεθνής Εταιρεία για τον Παιδικό & Εφηβικό Διαβήτη)

 Με ποιον τρόπο πραγματοποιείται αυτό το πρόγραμμα: Η Ε.Δ.Ε. συνέστησε με δική της ευθύνη, 3 Επιστημονικές Ομάδες, τα μέλη των οποίων παρακολούθησαν τα παραπάνω συνέδρια. Εν συνεχεία οι επιστημονικές αυτές ομάδες, σε συνεργασία και με άλλα μέλη της ΕΔΕ, συνέταξαν, επιμελήθηκαν και θα παρουσιάσουν στην Ελληνική Ιατρική Κοινότητα τα επιλεγμένα από την ΕΔΕ επιστημονικά δεδομένα στο πλαίσιο Επιστημονικής Εκδήλωσης που διοργανώνεται από τη Φαρμασέρβ-Λίλλυ με τίτλο «Diabetes Congress Highlights 2016», στις 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Οι εργασίες της εκδήλωσης θα μεταδοθούν και μέσω διαδικτύου σε δορυφορικές εκδηλώσεις στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής πρόσβασης για κάθε ενδιαφερόμενο Επαγγελματία Υγείας.

 Η  Θεματολογία της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει:

Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 & τύπου 2 – Νεότερα δεδομένα

Φυσιολογία του Σακχαρώδη Διαβήτη – Επιπλοκές

Διαβήτης Κύησης – Πολυκυστικές Ωοθήκες

Νέες Τεχνολογίες {Αντλίες Ινσουλίνης, αισθητήρες γλυκόζης}

Ενημέρωση των δημοσιογράφων Υγείας- πρόσκληση να παρακολουθήσετε τα «Diabetes Congress Highlights 2016»: H Φαρμασέρβ–Λίλλυ θεωρεί πολύ σημαντική την ενημέρωση και των  δημοσιογράφων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας, σχετικά με τα νεότερα δεδομένα που παρουσιάζονται στα μεγάλα διεθνή συνέδρια για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, για αυτό σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε εφόσον επιθυμείτε τα «Diabetes Highlights 2016».