Όπως έχουμε ανακοινώσει απο χθές Τρίτη 26/04/2011 ,όσο διαρκεί ο έλεγχος στο Ασκληπιείο, δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε αντιπαράθεση με κανέναν, αφού στόχος μας είναι η αλήθεια και όχι, οι εντυπώσεις.
Απο την αρχή επίσης, έχουμε κάνει λόγο για υπαρκτές ελείψεις καθώς και για το ότι, ο Διοικητής συνέστησε ομάδα ελέγχου,η οποία εξέταζε τα αποθέματα ανά τμήμα και έκανε αναδιανομή υλικού όπου αυτό, κρινόταν αναγκαίο.Ενώ, όλες οι παραγγελίες υλικού, έχουν αποσταλεί στις εταιρείες και το νοσοκομείο εφοδιάζεται κανονικά.

Συνεπώς, μας προκαλεί κατάπληξη να εγκαλούμαστε γιατί, εφοδιάζεται το Ασκληπιείο με υλικά κι αυτό να αποκαλείται <<παραπλάνηση>>..
Τονίζουμε ξανά, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες.Οι δε φωτογραφίες που διανέμονται , το αποδεικνύουν. Θα εφοδιάζουμε τα νοσοκομεία με υλικά, οπουδήποτε χρειάζεται.
Σε κάθε περίπτωση όμως,ωφείλουν μιαν απάντηση. Ποιά φωτογραφία δείχνει την αλήθεια; Aυτή με τη γεμάτη αποθήκη που δημοσιεύουν οι γιατροί του Ασκληπιείου ως φωτογραφία πρίν από τον έλεγχο της 26ης Απριλίου; ή αυτή που ανέρτησε στην ιστοσελίδα ygeianet, o πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ κ.Βαρνάβας, που δείχνει άδεια την αποθήκη του Ασκληπιείου;

 

#########