Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ και με κεντρικό μήνυμα: για μία ακόμα χρονιά είναι εδώ για να ευαισθητοποιήσει και να θυμίσει ότι μπορούμε όλοι να χαιρόμαστε τον έρωτα φτάνει να βάλουμε την εξέταση και την πρόληψη στην καθημερινότητα της σεξουαλικής μας ζωής.

Σε αυτό το πλαίσιο, και με γνώμονα πάντα την ενημέρωση, την πρόληψη και την προτροπή για εξέταση, κάνουμε τα λόγια PRAKSIS..:


  • Στις 14 Φεβρουαρίου η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Εξέτασης της PRAKSIS, θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (Αθηνάς & Βύσσης/ Μοναστηράκι) από τις 21:30-23:30, θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να κάνει το γρήγορο τεστ με το σάλιο για τον HIV, δωρεάν και ανώνυμα και να ενημερωθεί για HIV.

 

  • Η PRAKSIS στο πάρτι του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ερωτικός» στη Θεσσαλονίκη.

Οι εθελοντές και τα στελέχη της ΜΚΟ PRAKSIS στη Θεσσαλονίκη, με σύνθημα «Κάντε Έρωτα με Ασφάλεια» θα παραβρεθούν στο πάρτι που θα πραγματοποιήσει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Ερωτικός» την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου από τις 22.00 μ.μ στο all day coffee bar «Ερωτικός Mare» (Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς). Εκεί θα μοιραστούν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό σε όποιον επιθυμεί να μάθει περισσότερα γύρω από τον HIV και την πρόληψη του.

#########