Η Alcon, που εξειδικεύεται στη φροντίδα των ματιών, σχεδίασε και υλοποιεί μια εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τη διαθέσιμη προηγμένη τεχνολογία για την αντιμετώπιση του καταρράκτη. Στην Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες άτομα πάσχουν σήμερα από καταρράκτη και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο, εάν δεν προβούν σε έγκαιρη θεραπεία, όχι μόνο να επηρεαστεί αρνητικά η ποιότητα ζωής τους, αλλά και να χάσουν ενδεχομένως την όρασή τους.

 

Με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 30 χρόνια, η Alcon έχει ως κύρια αποστολή να ανακαλύπτει καινοτόμους τρόπους για τη βελτίωση της όρασης και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργεί μια ολοκληρωμένη καμπάνια ενημέρωσης που περιλαμβάνει σειρά καταχωρήσεων σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, ραδιοφωνικό σποτ σε ενημερωτικούς σταθμούς και λοιπό ενημερωτικό υλικό, στοχεύοντας στην ενημέρωση των ασθενών σχετικά με τις επιλογές που διαθέτει η εταιρεία για την αντιμετώπιση του καταρράκτη τους. Παράλληλα, οι ασθενείς ενθαρρύνονται να αναζητήσουν τη συμβουλή του οφθαλμίατρού τους για να βρουν την ιδανική εξατομικευμένη λύση.

 

Με βασικό μήνυμα «Ξανακερδίστε όραση παρόμοια με αυτή που είχατε σαν παιδιά», η εταιρεία θέλει να κάνει ευρύτερα γνωστή τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει για την αντιμετώπιση του καταρράκτη. Η Alcon έχει αναπτύξει κορυφαία χειρουργικά μηχανήματα και εμφυτεύσιμους ενδοφθάλμιους φακούς για την πλήρη υποστήριξη των χειρουργών ώστε να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην όραση των ασθενών. Η χειρουργική επέμβαση με χρήση της επαναστατικής τεχνολογίας της Alcon μπορεί να αντιμετωπίσει τον καταρράκτη και ταυτόχρονα βασικές διαθλαστικές ανωμαλίες της όρασης, όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία και η πρεσβυωπία.

 

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Alcon Ελλάδος & Βουλγαρίας, Δρ. Khalid El-Gendy: «Με την πρόσφατη εκστρατεία μας, θέλουμε να επικοινωνήσουμε τη νέα εποχή στην επέμβαση καταρράκτη. Οι καινοτομίες της Alcon προσφέρουν τη δυνατότητα στους ασθενείς να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα τον καταρράκτη τους αλλά και βασικές διαθλαστικές ανωμαλίες της όρασης, ώστε να μην χρειάζονται πλέον γυαλιά, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για εμάς, η πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμα προϊόντα αποτελεί την προτεραιότητά μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση, επικεντρωμένοι πάντα στο όραμά μας να είμαστε ο αξιόπιστος ηγέτης στη φροντίδα των ματιών

 

#########