Την Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκο Μπάμπαλο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και επικεντρώθηκε στην αγαστή και μακροχρόνια συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Δήμο Ηρακλείου, λόγω του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) που διατηρεί ο Ε.Ε.Σ. στη περιοχή. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος, κ. Μπάμπαλος, ανακοίνωσε στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ανανεώσει για τα επόμενα 2 χρόνια τη δωρεάν εκμίσθωση της «Βίλα Αλίκη», όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ του Ε.Ε.Σ. Παράλληλα, συζητήθηκαν νέες από κοινού δράσεις, με γνώμονα πάντα την άμεση ανακούφιση και ενίσχυση των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Ηράκλειο Αττικής, για περισσότερα από 40 χρόνια, είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους ηλικιωμένους προσφέροντας φροντίδα, στοργή, περίθαλψη και κοινωνική επανένταξη.