“1 στους 4 ενήλικες πάσχει από κάποια ρευματική νόσο, πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζει. Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία ανακουφίζει και προλαμβάνει τις επιπλοκές.”
Dr.Γεράσιμος Ευαγγελάτος Διευθυντής ρευματολογικού τμήματος HOSPITALITY GENERAL CLINIC

Παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα, η οστεοπόρωση, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα κ.α., αφορούν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού. Προσβάλλουν ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως φύλου και καταγωγής, ενώ έχουν αρνητικές συνέπειες στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής.

Οι ασθενείς που παρουσιάζουν πόνο/διόγκωση σε αρθρώσεις ή μυς, πόνο στη μέση ή τον αυχένα, πρωινή δυσκαμψία, νέα εξανθήματα, άφθες στο στόμα, ξηρότητα ματιών, φαινόμενο Raynaud, χρόνια φλεγμονή, σκλήρυνση του δέρματος, και όχι μόνο, πρέπει να εξετάζονται από ρευματολόγο.

Η κλινική HOSPITALity εγκαινιάζει τη λειτουργία του ρευματολογικού της ιατρείου με μια ειδική προσφορά για ρευματολογικό έλεγχο μόνο με 25€. Κλείστε το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από την προσφορά για μια έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση.
Η προσφορά περιλαμβάνει ειδικευμένο πακέτο αιματολογικών εξετάσεων, ηλεκτροφόρηση πρωτεϊνών, ακτινογραφία και εκτίμηση από τον διευθυντή του ρευματολογικού τμήματος.
Διάρκεια προσφοράς: 29/02
Για την πραγματοποίηση του ελέγχου είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενεργού ΑΜΚΑ και η δυνατότητα συνταγογράφησης στον ΕΟΠΥΥ. Για ανασφάλιστους ασθενείς η κλινική HOSPITALity προσφέρει ειδικές προνομιακές τιμές.
Δείτε αναλυτικά για την προσφορά  https://bit.ly/3vu2JKs
Μάθετε περισσότερα για το ρευματολογικό τμήμα  https://bit.ly/47Bbgsg
Λεμεσού 39-41 & κάθετος Αχαρνών 209, Αθήνα
210-8663064
#########