Η Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική ΓΑΙΑ είναι  αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο σύγχρονων Φορέων Υγείας, καταξιωμένων στην ελληνική κοινωνία: του κοινωφελούς ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» και του «Ομίλου Ιατρικού Αθηνών».Η ΓΑΙΑ, με συνθήκες υψηλής ασφάλειας που εξασφαλίζει το περιβάλλον ενός σύγχρονου Γενικού Νοσοκομείου και σε χώρους σύγχρονους και πολυτελείς, διαθέτει άριστα καταρτισμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένη με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Βιοϊατρική Τεχνολογία

.

Είναι δυναμικότητας 130 κλινών, διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών 30 κλινών, 9 χειρουργικές αίθουσες και 13 κλίνες / αίθουσες ωδίνων.  
Ο οργανισμός W.I.N. HELLAS, παράρτημα του Διεθνούς Οργανισμού W.I.N. International Foundation, ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και ως Μ.Κ.Ο. δραστηριοποιείται στη χώρα μας για την πρόληψη και την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας κατά των γυναικών.
Ο οργανισμός W.I.N. HELLAS συντελεί στην ενδυνάμωση των γυναικών προσφέροντας ψυχοκοινωνική στήριξη μέσω ψυχο-εκπαιδευτικών προγραμμάτων και φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς  και υποστηρικτικές δομές.

 

 

Πρόγραμμα εκδήλωσης 10/3/2010, «Συνεργασία ΓΑΙΑ – W.I.N. Hellas»

Αμφιθέατρο «Ερρίκος Ντυνάν», Λ. Μεσογείων 107, Αθήνα

12:00 – 12:30     Προσέλευση

12:30 – 12:40     Καλωσόρισμα,
Δρ. Βασίλης Ζιώγας, Πρόεδρος Δ.Σ. ΓΑΙΑ

12:40 – 12:50    Παρουσίαση Συνεργασίας Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής ΓΑΙΑ με τη ΜΚΟ «W.I.N. Hellas – Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών»,
Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΓΑΙΑ

12:50 – 13:00      Παρουσίαση του έργου W.I.N. Foundation,
κ. Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου, Πρόεδρος της W.I.N. Hellas

13:00 – 13:20     Ομιλία με θέμα:  Η εφαρμογή του προγράμματος «ο Σωστός Τρόπος Ζωής», ως μέσο διασφάλισης της ψυχικής υγείας της γυναίκας κατά τη διάρκεια της κύησης & της λοχείας.
κ. Βασιλική Λιάφου, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Υπεύθυνη της Επιστημονικής Ομάδας της W.I.N. Hellas.

#########