γυναικαπρόσωπο γυναίκας

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να εξασφαλίζει για την ίδια ό,τι πιο αξιόλογο υπάρχει στην αγορά και να μην παρασύρεται από υποσχέσεις επαγγελματιών που το μόνο που θέλουν από εκείνη είναι τα χρήματά της.

Μια από τις φράσεις που συνηθίζω να λέω είναι ότι «Το φθηνό είναι ακριβό», δηλαδή μια οικονομική επιλογή που δεν εγγυάται υψηλή ποιότητα, μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα έξοδα για να διορθωθεί.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που νιώθουν άβολα και δυσάρεστα για το τατουάζ που έκαναν στην περιοχή των φρυδιών. Έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους και βρίσκονται σε αδιέξοδο αντικρίζοντας καθημερινά στον καθρέφτη τους μια εικόνα που δεν τις αντιπροσωπεύει αισθητικά.

Το να απαλλαγείτε από ένα τατουάζ, μπορεί να φαντάζει μια περίπλοκη υπόθεση αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Υπάρχει μια τεχνική που μπορεί να δημιουργήσει τις βάσεις για μια νέα καθημερινότητα με αυτοπεποίθηση, σβήνοντας από το πρόσωπο τα κακής ποιότητας τεχνητά φρύδια που σαμποτάρουν την εικόνα σας.

Η λύση στο πρόβλημά σας έχει όνομα και ονομάζεται PhiRemoval.

Το PhiRemoval ή τεχνική αφαίρεσης ημιμόνιμου μακιγιάζ ή τατουάζ είναι μια θεραπεία χωρίς λέιζερ που αφαιρεί και φωτίζει τη χρώση των τατουάζ (όλων των μεγεθών) και του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Xάρη στην πρωτοποριακή σύνθεση των προϊόντων και εργαλείων του, καταφέρνει να αφαιρέσει όλες τις χρωστικές ουσίες από το ανθρώπινο δέρμα (συμπεριλαμβανομένων των περιοχών στις οποίες ακόμα και σύγχρονες μονάδες λέιζερ καθίστανται ανίσχυρες να φέρουν αποτελέσματα, π.χ. όπως είναι η περιοχή των ματιών).

σταυρούλα γιαννούλη φωτογραφίζει

Το PhiRemoval ενεργεί σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το δέρμα δεν εμφανίζει ουλές, καψίματα ή σημάδια, καθώς επηρεάζεται μόνο η επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας, η οποία αναπλάθεται πολύ γρήγορα. Είναι πιθανό να χρειαστούν παραπάνω από δύο εφαρμογές για την ολοκλήρωση του PhiRemoval. Τα αποτελέσματά του είναι άμεσα ορατά.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει το PhiRemoval:

1.Όταν υπάρχει παλιό ημιμόνιμο τατουάζ ή ημιμόνιμο μακιγιάζ

  1. Όταν υπάρχει κακής ποιότητας ημιμόνιμο τατουάζ ή ημιμόνιμο μακιγιάζ
  2. Όταν υπάρχει διάχυση του χρώματος
  3. Όταν υπάρχει ένα κακό σχήμα φρυδιών,
  4. Όταν έχει γίνει μεταβολή του χρώματος (κόκκινο, μπλε, γκρι, μωβ)
  5. Μπορεί να βοηθήσει μετά από εγχειρήσεις- ενέσιμες επεμβάσεις,
  6. Όταν έχει γίνει άνιση εισαγωγής της χρωστικής,
  7. Σε εφαρμογές που δεν έχει προηγηθεί η δημιουργία περιγράμματος-σχήματος
  8. Όταν υπάρχει διοξείδιο του τιτανίου στα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να γίνει κάλυψη.

Aν ένα κακής ποιότητας τατουάζ φρυδιών αποτελεί εμπόδιο για να νιώσετε όμορφα με την εικόνα του προσώπου σας, τότε το PhiRemoval έρχεται για να το σβήσει και να βάλει τις βάσεις για μια νέα αρχή στην καθημερινότητα σας. Η ομορφιά κάνει άλματα και βρίσκει τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μέχρι πρότινος έβγαζε σε αδιέξοδο.

Η αφαίρεση του τατουάζ ή ημιμόνιμου μακιγιάζ που δεν έχει την εικόνα που επιθυμείτε είναι πλέον εφικτή: απευθυνθείτε σε έμπειρους επαγγελματίες για να λύσετε κάθε σας απορία.

 

Σταυρούλα Γιαννούλη

www.stavroulagiannouli.gr 

Η Σταυρούλα Γιαννούλη είναι η πρώτη Ελληνίδα Grand Master στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και η πρώτη Ελληνίδα Master στο PhiRemoval. Πρωτοπόρος στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ στην Ελλάδα, εισήγαγε καινοτόμες τεχνικές που έχουν βοηθήσει χιλιάδες γυναίκες να αναδείξουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά και να απολαμβάνουν σήμερα μια υπέροχη εκδοχή του εαυτού τους.

Διεύθυνση : 3ης Σεπτεμβρίου 99 Αθήνα

Τηλ: 210 8253469/422