Μία ακόμη σημαντική διεθνή συμφωνία συνάπτει ο Όμιλος Pharmathen με τον ισπανικό φαρμακευτικό Όμιλο Alter. Η ελληνική – πολυεθνική εταιρεία αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση στη χώρα μας από τον Νοέμβριο 2015, των βρεφικών προϊόντων Nutriben.

Μέσα από τη συνεργασία της με τον Όμιλο Alter, η Pharmathen ενδυναμώνει και διαφοροποιεί περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της, ενισχύοντας τα καταναλωτικά προϊόντα για το φαρμακείο με αναγνωρισμένες βρεφικές τροφές, συνυφασμένες με την καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια στην βρεφική διατροφή.

Με αφορμή τη νέα συμφωνία συνεργασίας, ο Πρόεδρος της Pharmathen κ. Βασίλειος Κάτσος δήλωσε: «Η στρατηγική συνεργασία μας με τον Όμιλο Alter για την αντιπροσώπευση και προώθηση των βρεφικών προϊόντων Nutriben στην Ελλάδα, υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά την αναπτυξιακή φιλοσοφία του Oμίλου Pharmathen. Η συνεργασία αυτή, ενισχύει απόλυτα τον ομιλικό μας στόχο για τον οποίο εργαζόμαστε συνεχώς: τον εμπλουτισμό και τη διαφοροποίηση της προϊοντικής μας φαρέτρας, ώστε να προσφέρουμε ολοένα περισσότερες και διαφορετικές υψηλής αξίας επιλογές στην επιστημονική κοινότητα, τους ασθενείς και τους καταναλωτές στη χώρα και διεθνώς.».

 

Για τον Όμιλο Alter

Η Alter είναι ισπανικός φαρμακευτικός Όμιλος με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στη βρεφική διατροφή. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στα βρεφικά γάλατα στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Εκτός από την Ισπανία, διαθέτει υποκαταστήματα στη Γαλλία, την Ιταλία και την Πορτογαλία, ενώ τα προϊόντα της αντιπροσωπεύονται σε άλλες 35 χώρες
παγκοσμίως.

Η παραγωγή της σειράς Nutriben γίνεται σε ιδιόκτητα εργοστάσια, όπου εφαρμόζονται οι πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και καθιστούν το brand Nutriben προϊόν αναφοράς στην καινοτομία, την ποιότητα και την ασφάλεια στη βρεφική διατροφή.

 

Για τα προϊόντα Nutriben

Η σειρά βρεφικών γαλάτων Nutriben αποτελείται από τα βασικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες για βρεφικό γάλα μέχρι και το δεύτερο έτος. Περιλαμβάνουν, επίσης, μία μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων για την αντιμετώπιση ειδικών θεμάτων, όπως οι κολικοί, η παλινδρόμηση, η δυσκοιλιότητα, η δυσανεξία στη λακτόζη και η πρόληψη των αλλεργιών.

Στόχος των προϊόντων Nutriben είναι να παρέχουν στους γονείς και στα βρέφη ένα μεγάλο εύρος βασικών και εξειδικευμένων προϊόντων βρεφικής διατροφής, πολύ υψηλής ποιότητας, ασφαλή και ελεγμένα με τα υψηλότερα standards για την κάλυψη των βασικών και εξειδικευμένων διατροφικών αναγκών των βρεφών.

 

Για τη PHARMATHEN

Η Pharmathen είναι μία διεθνής φαρμακευτική εταιρεία, με αιχμή της επιχειρησιακής της λειτουργίας την επιστημονικότητα. Η Pharmathen κατέχει ένα διαφοροποιημένο portfolio προϊόντων που διατίθενται παγκόσμια και περιλαμβάνει πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα καθώς και φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Σήμερα, 46 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Pharmathen αποτελεί εταιρεία – μοντέλο επιχειρηματικότητας, καθώς είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής έρευνας & ανάπτυξης στην Ελλάδα με 20 εκ. ευρώ ετησίως, παρουσιάζει κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 195 εκ. ευρώ και η εξαγωγική της δραστηριότητα αγγίζει σχεδόν το 1% του συνόλου των εξαγωγών της χώρας.

Με τρία υπερσύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια και δύο βιομηχανικές μονάδες, η Pharmathen καλύπτει στη δραστηριοποίησή της όλο το φάσμα, από την ανάπτυξη έως την διάθεση φαρμακευτικών προϊόντων, απασχολώντας πάνω από 1000 άτομα.

Η Εταιρεία πρόσφατα ίδρυσε γραφεία στην Ιορδανία και την Αυστραλία και απέκτησε μόνιμη αντιπροσώπευση στην Ν. Αμερική, ενώ τα προϊόντα της είναι εγκεκριμένα σε όλες τις αγορές της Ε.Ε. και τα δικαιώματα διανομής τους εκχωρούνται στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες παγκόσμια.

Στη Pharmathen, «δημιουργούμε έναν κόσμο που θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας».

#########