Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού βρίσκεται παραμένει από το πρωί της 25ης Μαρτίου ο πρώην Υπουργός Υγείας καθηγητής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο οποίος παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του.

Ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου διασωληνώθηκε από χθες το βράδυ στη ΜΕΘ και βρίσκεται σε καταστολή, δίνοντας την δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το περιβάλλον του, οι θεράποντες ιατροί του χαρακτηρίζουν την κατάσταση του κ. Κρεμαστινού σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Όπως  έγινε γνωστό, ο πρώην υπουργός, μεταφέρθηκε στις 25 Μαρτίου στο Ναυτικό Νοσοκομείο ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί στο διπλανό νοσοκομείο (Ευαγγελισμός) όπου και εισήχθη στην εντατική μονάδα, καθώς παρουσίασε πτώση του κορεσμού (οξυγόνο) και για τον λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την προηγούμενη Δευτέρα και ακολούθησε ως γιατρός και ως εξειδικευμένος γνώστης της κατάστασης, όλα όσα προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση.

Έντονο ενδιαφέρον και αγωνία για τον Ροδίτη γιατρό της καρδιάς μας
Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τη μεταφορά του πρώην υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο και η εισαγωγή του στην εντατική, εκατοντάδες συμπολίτες μας, σχολίασαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας τις ευχές τους στον Δημήτρη Κρεμαστινό, στον γιατρό της καρδιάς μας, για να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, για τους Δωδεκανήσιους δεν ήταν απλώς ένας πολιτικός, ένας πρώην βουλευτής ή ένας πρώην υπουργός.

Ήταν ένα στήριγμα και ένα αποκούμπι για τον απλό πολίτη, ανεξαρτήτως εάν ανήκε στον ίδιο πολιτικο-ιδεολογικο χώρο με τον καθηγητή. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός βοήθησε χιλιάδες Δωδεκανήσιους με την επιστήμη του αλλά και με τις γνωριμίες του όλα αυτά τα χρόνια και για τον λόγο αυτό σήμερα, στη δοκιμασία αυτή  που ο ίδιος βιώνει, οι πάντες βρίσκονται νοερά δίπλα του.