Η Socialab, το digital-first advertising agency, με χαρά και υπερηφάνεια προσθέτει στη συλλογή της μια ακόμη σειρά από διακρίσεις και βραβεία. Κατά τη διεξαγωγή των Best in Pharmacy Awards, η Socialab κατάφερε να κατακτήσει 6 βραβεία για τις καμπάνιες της Lanes και του Bio-Oil, με τη σημαντικότερη διάκριση να αποτελεί το βραβείο Product of the Year που έλαβε για το brand Bio-Oil.

Πιο συγκεκριμένα, για την καμπάνια που δημιούργησε για τη Lanes, υποδέχθηκε το Bronze Award για την «Καλύτερη τηλεοπτική διαφήμιση προϊόντος φαρμακείου» και το Silver Award για το «Κορυφαίο λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου». Οι διακρίσεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού η καμπάνια της Socialab «Μοναδική όπως το δέρμα σου» για το brand Bio-Oil, απέσπασε το Silver Award για την «Καλύτερη καμπάνια marketing προϊόντος φαρμακείου/Social Media», καθώς και δύο Gold Awards για το «Κορυφαίο επαναλανσάρισμα προϊόντος φαρμακείου» και για την «Καλύτερη καμπάνια marketing προϊόντος φαρμακείου».

Αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη στιγμή της βραδιάς ανήκει στη μεγαλύτερη διάκριση που δόθηκε. Η Socialab είδε τις ενέργειές της να σημειώνουν επιτυχία μέσω της κατάκτησης του σημαντικότερου βραβείου Product of the Year που έλαβε για το Bio-Oil, brand της εταιρείας SARANTIS ως κορυφαίο προϊόν, αυξάνοντας έτσι το βιογραφικό της κατά μία ακόμα εντυπωσιακή διάκριση!

Η Socialab αναπτύσσεται, με την πιο χειροπιαστή απόδειξη να βρίσκεται στα βραβεία και τις διακρίσεις που λαμβάνει, ενώ ταυτόχρονα το πελατολόγιό της αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς πλαισιώνοντας το portfolio της από εγχώρια και διεθνή brands.  Οι ενέργειές της αποσκοπούν στην απόκτηση ακόμη περισσότερων βραβείων και διακρίσεων, πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες της και ταυτόχρονα οι ορίζοντές της διευρύνονται και θέτονται υψηλοί στόχοι για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.