Τι σημαίνει φυσική νοημοσύνη γιατί μέχρι τώρα είχαμε ακούσει για συναισθηματική νοημοσύνη;

Η φυσική νοημοσύνη είναι το Βιο-κομπιούτερ/Υπολογιστής που έχουμε μέσα μας το οποίο αποτελείται από το κεντρικό νευρικό σύστημα και το μυαλό.

Το βιο-κομπιούτερ μας, είναι συνδεμένο με κάθε κύτταρο, στον οργανισμό μας, και μέσω αυτού μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στον Οργανισμό μας, οπως π.χ να αφαιρέσουμε πόνους και στρες, και να επαναφέρουμε τον οργανισμό άμεσα σε ισορροπία.

Μπορεί ο κάθε ένας να ενισχύσει την φυσική νοημοσύνη;

Ναι, είναι δυνατόν ο κάθε ένας από μας θα ενισχύσει την φυσική νοημοσύνη όταν ξέρει την μέθοδο.

Είναι σύστημα, είναι μέθοδος , είναι φιλοσοφία, είναι τεχνική;

Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να μας  βοηθήσει σε κάθε τομέα της ζωή μας όπως πχ την οικονομική μας κατάσταση, συζυγικές/Οικογενειακές/Φιλικές σχέσεις, Ψυχολογικά και φυσικά προβλήματα, Ανάπτυξη της καταλληλότητας πάνω στο σπορ καί πάνω στην υγεία καί πολλά άλλα.

Υπάρχουν μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την μέθοδο;

Ναι υπάρχουν

Ποιοι μπορούν να την εξασκήσουν;

Όποιοι έχουν την θέληση να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και τους συνανθρώπους τους.

Είναι μέθοδος του χειροπράκτορα και επιστήμονα Kam Yuen, και 35 Σαολιν Κουνγκ Φου Γκράντ Μάστερ.

 

 

 

Γιώργος Λαουδίκος Δίχρονη σπουδή στο Ιαπωνέζικο Σιάτσου Μασάζ (Θεραπευτικό μασάζ).Τρίχρονη σπουδή σαν Χαηλπράκτικερ, που είναι ένα είδος γιατρός στην Γερμανία με εναλλακτικές λύσεις οπως Ιριδολογία, Ομοιοπαθητική, βελονισμός και πολλά άλλα.ΝΛΠ (NLP) Μάστερ,Υπνωτιστής υπνοθεραπευτής, Διάφορες ενεργητικές Θεραπείες με γρήγορα αποτελέσματα και μέσω τηλεφώνου/Skype/Viber

#########