Στις 24 – 26 Νοεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου Πλανητάριο το 19ο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής με θέμα: “Εξελίξεις στην Ομοιοπαθητική Εκπαίδευση, εμπειρία μισού αιώνα”.

«Η συνεχώς αυξανόμενη διάδοση της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στην Ελλάδα και παγκόσμια, επιβάλλει και την ανάδειξη της σημαντικότατης προσφοράς της, τόσο στο αμιγώς ιατρικό όσο και στο γενικότερο κοινωνικό επίπεδο.
Το Συνέδριο έχει στόχο να παρουσιάσει την εμπειρία των 50 και πλέον ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής το 1971 και παράλληλα τις σύγχρονες µμεθόδους εκπαίδευσης και µε τη βοήθεια της τεχνολογίας, ενισχύοντας την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή απόψεων» επισημαίνει ο κ. Κωνσταντίνος Τσιτινίδης Ακτινολόγος, Πρόεδρος του Συνεδρίου.

Στο παρακάτω σύντομο βίντεο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το συνέδριο αλλά και ν’ ακούσετε τις απόψεις των ομοιοπαθητικών ιατρών σχετικά με (1) τι θα προσφέρει ένα Ομοιοπαθητικό συνέδριο στο ιατρικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα, (2) σε ποιες νόσους ενδείκνυται η ομοιοπαθητική Ιατρική, (3) την σύμπραξη της Κλασικής και Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και (4) τους σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και άσκησης της ομοιοπαθητικής με την χρήση της τεχνολογίας γενικότερα αλλά και των ομοιοπαθητικών προγραμμάτων (software) ειδικότερα.

#########