Με τους επιστήμονες να προειδοποιούν για την κορύφωση των κρουσμάτων γρίπης, κορονοϊού και άλλων αναπνευστικών ιώσεων μέσα στον Ιανουάριο, ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea, σύμμαχος για την υγεία όλης της οικογένειας, προσφέρει τεστ ταχείας ανίχνευσης γρίπης H1N1 και COVID-19 σε προνομιακή τιμή.

Μπορεί τα συμπτώματα της γρίπης και της COVID-19 να μοιάζουν μεταξύ τους, η βαρύτητα και οι επιπλοκές τους όμως διαφέρουν σημαντικά. Η έγκαιρη και ταχεία διάγνωση στα αρχικά στάδια της νόσου ανάμεσα στον ιό της γρίπης και του SARS-CoV-2 είναι πολύ σημαντική σε παιδιά και ενήλικες, καθώς θα δώσει την δυνατότητα στον κλινικό ιατρό να μπορέσει να καθοδηγήσει θεραπευτικά τον πάσχοντα.

Ο ταυτόχρονος έλεγχος γρίπης και κορωνοϊού εξετάζει, αξιόπιστα και γρήγορα, άτομα που είναι ύποπτα για Η1Ν1 και SARS-CoV-2, επιτρέποντας ολοκληρωμένες συστάσεις θεραπείας. Ο έλεγχος θα πρέπει να γίνεται μέσα στις πρώτες 5 ημέρες μετά την έκθεση κι από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Εξετάσεις για όλη την οικογένεια στην Affidea

Ο Όμιλος Affidea προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας αυστηρές προδιαγραφές με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες. Η μέθοδος ταχείας ανίχνευσης (Rapid test) στην Affidea διενεργείται με πιστοποιημένα αντιδραστήρια, με ειδικότητα και ευαισθησία μεθόδου που προσεγγίζει το 100%. Η δειγματοληψία γίνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, χωρίς ραντεβού, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Το δίκτυο δειγματοληψίας είναι ευρύ, με στόχο την ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων, με αποτελέσματα διαθέσιμα σε 15-20 λεπτά.

Η ομάδα της Affidea παραμένει στη διάθεσή σας καθημερινά. Συγκεκριμένα μπορείτε:

  • να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για εξέταση ηλεκτρονικά μέσω του online booking
  • να καλείτε στο διαγνωστικό κέντρο που σας εξυπηρετεί. Βρείτε εδώ το τηλέφωνο του κέντρου που επιθυμείτε.
  • να στέλνετε e-mail στο info.gr@affidea.com ή στο e-mail του κέντρου που σας ενδιαφέρει.
  • να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις μέσω της ιστοσελίδας www.affidea.gr

 

 

 

 

#########