Την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023, στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού και του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρη Καιρίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το έργο του ΕΕΣ και ειδικότερα η τεράστια προσφορά του στο μεταναστευτικό ζήτημα μέσω υπηρεσιών διερμηνείας και κοινωνικής πρόνοιας. Παράλληλα, συζητήθηκαν νέες δράσεις και επικείμενες συνεργασίες σε κοινούς τομείς ενδιαφέροντος, προς όφελος πάντα της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ενημέρωσε τον Υπουργό για την αναγεννητική πορεία που έχει χαράξει ο Ε.Ε.Σ σε σταθερές βάσεις, καθώς και για το τεράστιο και πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν καθημερινά οι χιλιάδες των εθελοντών του ανά την Ελλάδα.

Ο Υπουργός ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για την πολύτιμη προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όλα αυτά τα χρόνια προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας, επιβεβαιώνοντας την κοινή πορεία και απόλυτη ταύτιση σε θέματα ανθρωπισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης

#########