Αρχική Ειδήσεις - Νέα «Χάπια όλη την ώρα; Στην Υπέρταση, όχι πια!»

«Χάπια όλη την ώρα; Στην Υπέρταση, όχι πια!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Υπέρταση παραμένει o Νο1 παράγοντας θνητότητας παγκοσμίως. Το 70% των παραμένουν αρρύθμιστοι παρά την πληθώρα φαρμάκων που έχουν οι γιατροί στα χέρια τους. Σε ένα μεγάλο ποσοστό αυτό οφείλεται στην πολυπλοκότητα των θεραπευτικών σχημάτων για την Υπέρταση, στη κακή των , στο γεγονός η υπέρταση είναι ασυμπτωματική  αλλά και στην άγνοια που υπάρχει για το συγκεκριμένο ζήτημα. Λαμβάνοντας υπόψη τα , η Ελληνική Αντιυπερτασική Εταιρεία με την υποστήριξη Novartis Hellas, υλοποιεί μία μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία με στόχο την ευαισθητοποίηση του

και κυρίως των ασθενών για την σημαντικότητα της απλοποίησης της και τα οφέλη που πηγάζουν από αυτή.

 

Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι: «Χάπια όλη την ώρα; Στην Υπέρταση, όχι πια!», η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού έχει αρχίσει από τις 20 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 20 Δεκεμβρίου.

Η εκστρατεία από καταχωρήσεις στα ένθετα των μεγαλύτερων σε κυκλοφορία Κυριακάτικων εφημερίδων, web banners στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites, ενώ εκτός από τα μέσα Πανελλαδικής εμβέλειας υπάρχει κάλυψη από τοπικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Στις 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη εκδήλωση ανοικτή για το κοινό. Το ενημερωτικό περίπτερο της Ελληνικής Αντιυπερτασικής Εταιρείας θα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Avenue από τις 10,00 το πρωί έως τις 16,00 το μεσημέρι. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το εξειδικευμένο προσωπικό της Ελληνικής Αντιυπερτασικής Εταιρείας θα απαντά σε ερωτήματα και απορίες των πολιτών, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται μετρήσεις αρτηριακής πίεσης.

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο ραδ/κός σταθμός  Realfm, ο οποίος στο συγκεκριμένο σημείο  θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του.

Τέλος η ουσιαστική υποστήριξη που προσφέρει η Novartis Hellas για την πραγματοποίηση της καμπάνιας, αποδεικνύει για άλλη μία φορά κοινωνικό της της και τη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο.