Αρχική Ομορφιά Λιπογλυπτική Κοιλιακής Χώρας

Λιπογλυπτική Κοιλιακής Χώρας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για μία ……επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά
Πάρα πολλές φορές η περιοχή της κοιλιακής χώρας παρουσιάζει εναπόθεση περίσσιας λιπώδους ιστού,ο οποίος παρά την ειδική διατροφή ή την γυμναστική, φεύγει. Μένουν οι λιποαποθήκες και, παρά τους πολλούς “κοιλιακούς”, αυτές εξαφανίζονται.Εδώ πρόκειται για γονιδιακή προέλευση. Άλλες φορές όμως παρουσιάζονται στους άνδρες από κακή διατροφή και καθιστική ζωή.Είναι ένα από τα βασικότερα και συχνότερα προβλήματα που τους οδηγούν Πλαστικό Χειρουργό για να δοθεί η λύση. Τις φορές πρόκειται για εντοπισμένη μικρή η μεγάλη λιποδυστροφία.

 

Είναι παγκοσμίως η συχνότερη επέμβαση τα τελευταία χρόνια.

Μετά από λεπτομερή κλινική εξέταση, η λιπογλυπτική, είναι μια τεχνική που γίνεται σε νοσοκομείο προηγηθεί λεπτομερής παρακλινικός έλεγχος. Ανάλογα με την γίνεται με τοπική, περιοχική ή ολική αναισθησία. Εφαρμόζεται σε άτομα από 18 ετών και άνω ανεξάρτητα εποχής.

Η διάρκεια της είναι από 15΄έως 1ώρα και η συνολική στο νοσοκσμείο 3 έως 6 ώρες.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: λεπτομερής σχεδιασμός των περιοχών, πολλαπλές εγχύσεις με ιχνοστοιχεία λιποδιάλυσης για ΄΄σπάσιμο΄΄ των , του τακέντος λίπους από τις περιοχές. Ενίοτε κατόπιν ειδικής επεξεργασίας του ιστού γίνεται επανατοποθέτησή του σε άλλα σημεία ώστε να επέλθει ομοιομορφία και ανατομική συμμετρία. Κατόπιν γίνεται ΄΄Ανασήκωση΄΄ του δερμουποδορίου ιστού, για να επιτευχθεί η συρρίκνωσή του, η σύσφιξή του και να αποδωθεί η …γλυπτική της περιοχής. Τελειώνοντας τοποθετείται ειδική επίδεση.

Στις δραστηριότητές τους επανέρχονται κατόπιν 1 η 3 ημερών ανάλογα την περίπτωση. Δεν παρουσιάζουν πόνο, δεν υπάρχουν ουλές μόνο κάποιο λογικό οίδημα το οποίο φεύγει γρήγορα. Επιπλοκές δεν υπάρχουν όταν όλη η διαδικασία γίνεται σε κατάλληλα εξοπλισμένο νοσοκομείο και με ιατρό εκπαιδευμένο στην συγκεκριμένη τεχνική. Η διάρκεια του είναι μόνιμη.

 

 

 

 

Dr. Σεφέρη-Δανιήλ Αναστασία

Πλαστικός Χειρούργος