Mε αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας» από το Τμήμα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF). Συνάντηση ενημέρωσης του κοινού από τον επικεφαλής του Τμήματος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΓΑΙΑ του Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Κ. Πάντο και τους συνεργάτες του έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ώρα 15:00 – 19:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Διστόμου 5 (Κτήριο Ε).

 

Στην παρουσίαση αυτή, θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με την υπογονιμότητα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για την εξωσωματική γονιμοποίηση του σήμερα.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν δικαίωμα έκπτωσης 20%, στο πρόγραμμα εξωσωματικής γονιμοποίησης που θα ακολουθήσουν στο εξειδικευμένο Τμήμα της ΓΑΙΑ.

 

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο της δυναμικής επέκτασης των δραστηριοτήτων της ΓΑΙΑ, ξεκίνησε, πριν λίγες ημέρες, η πλήρης λειτουργία του Τμήματος  Εξωσωματικής Γονιμοποίησης (IVF), με επικεφαλής τον Δρ. Κωνσταντίνο Πάντο. Ο διακεκριμένος γυναικολόγος έχει συνδέσει το όνομα του με διεθνείς πρωτιές στον τομέα της υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Η πολυετής εμπειρία, τα υψηλά, επί σειρά ετών, ποσοστά επιτυχίας που σημειώνει η πολυπληθής, εξειδικευμένη ομάδα του Κωνσταντίνου Πάντου, ο υπερσύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι τα εχέγγυα για τους ενδιαφερόμενους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

 

#########