Στην δύσκολη αυτή οικονομική αλλά και κοινωνική συγκυρία, το Λογιστικό Γραφείο Μαρία Λιαράκου- More Than Tax αναλαμβάνει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για εσάς να υλοποιήσει τη διαδικασία για να λάβετε το voucher των 600 ευρώ, που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και αφορά 180.390 επιστήμονες.

Αν ανήκετε στους δικαιούχους επιστήμονες, επισκεφθείτε το site www.morethantax.gr και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα των 100 διδακτικών ωρών από ειδικά διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης. Το Λογιστικό Γραφείο Μαρία Λιαράκου- More Than Tax σας γλιτώνει χρόνο και κόπο αναλαμβάνοντας να υλοποιήσει την διαδικασία για να λάβετε το voucher των 600 ευρώ χωρίς να ταλαιπωρηθείτε και να μπλέξετε σε δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου και λήγει στις 16 Απριλίου. 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να υλοποιήσουμε την διαδικασία και να λάβετε εγγυημένα στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί το ποσό του επιδόματος.

Το voucher των 600 ευρώ θα καταβληθεί μέσα από πόρους του ΕΣΠΑ σε 180.390 επιστήμονες- ελεύθερους επαγγελματίες, ανάμεσα τους γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς. Αφορά το μήνα Απρίλιο και περιλαμβάνει παρακολούθηση προγράμματος 100 διδακτικών ωρών και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης. Το επίδομα των 600 ευρώ είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο και καταβληθεί σε δύο δόσεις ως εξής: οι δικαιούχοι θα λάβουν 400 ευρώ, ως προκαταβολή, με την ενεργοποίηση της επιταγής, η οποία θα καταβάλλεται από την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου και μετά, ενώ με την ολοκλήρωση  του προγράμματος θα καταβληθούν και τα υπόλοιπα 200 ευρώ.

Οι επιστήμονες- δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 10 προσφερόμενα σύγχρονα αντικείμενα κατάρτισης, τα οποία θα βοηθήσουν άμεσα στον εκσυγχρονισμό των δεξιοτήτων και των γνώσεων τους στο συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό περιβάλλον.

Οι ενότητες

  • Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
  • Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές, με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
  • Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες, σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης έκδοσης
  • Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη
  • Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
  • Διαχείριση έργων (Financial Spreadsheets/ Xρηματοοικονομική χρήση/ Πρακτικές DEVOPS) & Διαδικτυακή Συνεργασία
  • Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
  • Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
  • Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing), με σύγχρονα εργαλεία και mobile εφαρμογές.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΜΑΡΙΑΣ ΛΙΑΡΑΚΟΥ
(τηλ. 210.95.99.381)

#########