Γνωρίστε την Επαναστατική Ορθογλυκαιμική Διατροφή για Ιδανικό Βάρος, Υγεία και Μακροζωία για πρώτη φορά μια Ολοκληρωμένη Προσέγγιση Αναβάθμισης της Ψυχοσωματικής Υγείας.Οι Τρείς Μήνες που θα Αλλάξουν  τη Ζωή σας !
Ξεχάστε τις δίαιτες στέρησης, τα «μαγικά» χάπια και τα «θαυματουργά» ινστιτούτα αδυνατίσματος. Ανακαλύψτε την ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ, την ιατρική χωρίς φάρμακα του 21ου αιώνα , και εξασφαλίστε:
• ιδανικό βάρος με φυσικό τρόπο, σωστά και μόνιμα
• άριστη ψυχοσωματική υγεία
• αποτελεσματική καταπολέμηση του άγχους
• προληπτική θωράκιση του οργανισμού για κάθε ασθένεια και την πρόωρη γήρανση
• νεότητα, ενέργεια, ευεξία και μακροζωία.
Σε μια εποχή όπου κυριολεκτικά υποφέρουμε από δεκάδες ψυχοσωματικά παθολογικά συμπτώματα, εκφυλιστικές παθήσεις και παχυσαρκία, πώς μπορούμε να πάρουμε την υγεία και τη ζωή μας στα χέρια μας και να γίνουμε γιατροί του εαυτού μας;

 

Ο διακεκριμένος κλινικός διατροφολόγος Γιώργος Μηνούδης προτείνει την Ορθομοριακή και Ορθογλυκαιμική Διατροφή – ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα σωματικής, νοητικής και ψυχικής αποτοξίνωσης που βασίζεται στις φυτικές, βιολογικές και όσο το δυνατόν λιγότερο επεξεργασμένες βιο-αναγεννητικές τροφές.

Σε διάστημα μόλις 12 εβδομάδων η συγκεκριμένη μέθοδος εγγυάται μια αξιόπιστη επιστημονική λύση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας αλλά και στη διατήρηση άριστης υγείας.

Διαβάστε τη Βίβλο Υγείας και μάθετε μεταξύ άλλων:
• τα πραγματικά αίτια των παθήσεων
• πώς καταρρίπτονται οι διαδεδομένοι διατροφικοί μύθοι
• τη διατροφική αξία των βιο-αναγεννητικών τροφών
• πόσο σημαντικά είναι τα συμπληρώματα διατροφής ενάντια στην αυξανόμενη τοξίνωση του οργανισμού
• πώς καταπολεμάται το άγχος και οι αλλεργίες
• τη θεμελιακή σημασία της άσκησης, της σωστής αναπνοής και της ενυδάτωσης.

Ο Γιώργος Μηνούδης είναι κλινικός ορθομοριακός διατροφολόγος και ασκεί την κλινική διατροφολογία στο Λονδίνο, όπου διαμένει εδώ και χρόνια, και τελευταία στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Westminster καθώς και του διεθνούς φήμης Ινστιτούτου Ιδανικής Διατροφής του Λονδίνου (Institute for Optimum Nutrition), του οποίου πάτρωνας για σειρά ετών διετέλεσε και ο τιμημένος με Νόμπελ δύο φορές πατέρας της σύγχρονης χημείας, βιοχημείας και γενετικής βιολογίας Linus Pauling, τον οποίο πολλοί θεωρούν ως τον άνθρωπο που πραγματικά ανακάλυψε τη δομή του DNA. Επιπλέον είναι μέλος του British Complementary Medical Association (Βρετανικός σύλλογος συμπληρωματικής Ιατρικής) και του διοικητικού συμβουλίου του British Association of Nutritional Therapists(Βρετανικός Σύλλογος Διατροφολόγων Θεραπευτών).

 

Ο Γιώργος Μηνούδης ειδικεύεται στον έλεγχο του άγχους και του βάρους μέσω της ορθομοριακής Θεραπευτικής. Έχει συμμετάσχει σε δυο κλινικές έρευνες με θέμα Διατροφή και Άσθμα και Άγχος και διατροφή και διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη και έρευνα στο πεδίο διατροφής και στον έλεγχο του άγχους (stress management) μέσω της σωστής διατροφής και του τρόπου ζωής. Συμμετέχει τακτικά σε διεθνή σεμινάρια, επιστημονικά συνέδρια ,συμπόσια, διαλέξεις κ.α. Έχει δώσει διαλέξεις στο Πολιτιστικό Κέντρο Κηφισιάς, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, σε πολλούς συλλόγους ευαισθητοποιημένων καταναλωτών, καθώς και συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και στην  τηλεόραση. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικές εφημερίδες, περιοδικά και στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση w.w.w.altmed.gr.

Έχει δώσει επίσης συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια σχετικά με την πρόληψη μέσω της διατροφής από την απειλή της βιολογικής και χημικής τρομοκρατίας, καθώς και για τη χρησιμότητα που έχουν τα συμπληρώματα διατροφής για το σύγχρονο καταναλωτή. Ο Γιώργος Μηνούδης είναι επίσης ιδρυτής του .Ι.Δ.Ο.Θ.Ε. (Ινστιτούτο Διατροφολογίας και Ορθομοριακής  θεραπευτικής), το οποίο ασχολείται με την έρευνα, εκπαίδευση και κλινική εφαρμογή φυσικών συμπληρωματικών και εναλλακτικών θεραπειών, και το οποίο πλαισιώνεται από κλινικούς διατροφολόγους, συμβατικούς και εναλλακτικούς γιατρούς και θεραπευτές.

Σκοπός του Ινστιτούτου είναι να προωθήσει με κάθε μέσο και προς πάσα κατεύθυνση το μοντέλο τη ενοποιημένης υγείας, θεωρώντας ότι η ιατρική είναι ουσιαστικά μία αλλά με παλλαπλές προσεγγίσεις, και ότι όλες θα πρέπει να σέβονται τη ψυχοσωματική ολότητα του ατόμου και τις σημαντικές θεραπευτικές δυνάμεις της φύσης. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, κάθε προσέγγισης θα πρέπει να είναι η δημιουργία του κατάλληλου αρμονικού περιβάλλοντος μέσα από το οποίο οι φυσικές δυνάμεις θα μπορέσουν να επιτελέσουν το θεραπευτικό τους έργο.

#########