Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» έκανε πραγματικότητα το όραμα της κυρίας Ρούλας Λεύκελη, εκπαιδευτικού του Δημοτικού σχολείου του ακριτικού χωριού Ριζίων στον Έβρο, κατασκευάζοντας ένα θερμοκήπιο με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Rivulis-Eurodrip.

Η δημιουργία του θερμοκηπίου, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του «Μαζί για το Παιδί» με στόχο να αγκαλιάσει παιδιά σε απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες στην παιδεία μειώνοντας αποστάσεις και ξεπερνώντας πρακτικά εμπόδια.

Το θερμοκήπιο συνέβαλλε στην εξωστρέφεια τόσο των παιδιών της ακριτικής σχολικής μονάδας όσο και όλης της τοπικής κοινότητας. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης και στηρίζουμε παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας

Μέσω του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και τα προσφέρει σε φορείς παιδικής προστασίας σε όλη την Ελλάδα.

Το 2020 ήταν μια χρονιά με πολλές προκλήσεις λόγω της πανδημίας που με την βοήθεια εταιρειών και ιδιωτών, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κατάφερε να ενισχύσει 131 φορείς πανελλαδικά, μοιράζοντας μοιράζοντας 93 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης αξίας 1.000000 €.

Σήμερα, 1 χρόνο μετά το ξέσπασμα του covid-19, τα αιτήματα για βοήθεια που λαμβάνει η κοινωνική υπηρεσία της Ένωσης, έχουν αυξηθεί δραματικά.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και εσείς στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των παιδιών που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας.Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, συγκεντρώνουμε βασικά είδη στην αποθήκη του «Μαζί για το Παιδί»: Αγίου Θωμά 14 (ισόγειο), από Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-16.00.