Οι κορυφαίοι οφθαλμίατροι της Ευρώπης παρουσιάζουν όλες τις νέες τεχνολογίες για τη τεχνητή όραση με γονιδιακή θεραπεία και βλαστοκύτταρα

 

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη για τρεις ημέρες. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν όλα τα νέα δεδομένα σε τεχνολογία και έρευνα αιχμής σχετικά με τη γονιδιακή θεραπεία και  βλαστοκύτταρα, καθώς και όλες οι εξελίξεις για την τεχνητή όραση στο πλαίσιο του Συμποσίου “3rd Thessaloniki – Moorfields revision course in Ophthalmology”, 22-24 Σεπτεμβρίου 2017 στο THE MET HOTEL.

Τα νέα δεδομένα θα παρουσιαστούν από τους ίδιους τους επιστήμονες που πρωταγωνιστούν στις έρευνες στο κορυφαίο οφθαλμολογικό νοσοκομείο της Ευρώπης Moorfields Eye Hospital του Λονδίνου. ‘Έτσι οι Έλληνες οφθαλμίατροι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν απευθείας από τους ερευνητές.

Το “ 3rd Thessaloniki – Moorfields revision course in Ophthalmology”  συνδιοργανώνεται με ιδιαίτερη επιτυχία για τρίτη χρονιά από το οφθαλμολογικό ινστιτούτο “Ophthalmica” της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Moorfields Eye Hospital του Λονδίνου.

Το συμπόσιο αυτό που λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση στο Λονδίνο φιλοξενείται πλέον και στην Ελλάδα ανά διετία.

‘Όπως αναφέρει ο κ. Πάρης Τρανός, Ειδικός στη Χειρουργική Αμφιβληστροειδή – Ωχράς κηλίδας & Ενδοφθάλμιων Φλεγμονών και υπεύθυνος της Επιστημονικής επιτροπής: «Το Συμπόσιο, συμβάλει σημαντικά στην εκπαίδευση των Ελλήνων οφθαλμιάτρων, καθώς μέσα από κατάλληλα δομημένες διαλέξεις, διεθνούς φήμης Βρετανοί ομιλητές καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης Οφθαλμολογίας, ενημερώνοντας ειδικούς και ειδικευόμενους οφθαλμιάτρους για κάθε διαγνωστική και θεραπευτική επιστημονική εξέλιξη».

Ταυτόχρονα ειδικά φροντιστήρια θα δίνουν την δυνατότητα εμβάθυνσης της γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων σε καίριους τομείς της Οφθαλμολογίας, ενώ ο διαδραστικός χαρακτήρας του συμποσίου ενθαρρύνει την ενεργή συμμετοχή των συνέδρων και επιτρέπει την αυτοαξιολόγηση των γνώσεών τους με τη μέθοδο του televoting.

Δείτε τη συνέντευξη του Υπεύθυνου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου κ. Πάρη Τρανού για το 3rd Thessaloniki – Moorfields revision course in Ophthalmology

https://www.youtube.com/watch?v=iPsug8uH5rc

 

#########