Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, στο πλαίσιο της εξαιρετικής και πολύπλευρης συνεργασίας τους προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα προσφέρουν στιγμές χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας σε παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, ενόψει Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και εκπρόσωποι του ΑΝΤΕΝΝΑ, την Παρασκευή το πρωί (31/12), παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα επισκεφθούν το ιστορικό Ίδρυμα του Πειραιά, προκειμένου να χαρίσουν αγάπη, χαμόγελα, δώρα και παιχνίδια στα παιδιά που έχουν πέσει θύματα εγκατάλειψης.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι ένα ιστορικό Ίδρυμα παροχής παιδικής προστασίας στην Ελλάδα, το οποίο εγκαινιάστηκε από την Βασίλισσα Όλγα στις 19 Ιανουαρίου 1904. Έκτοτε, το Ίδρυμα μετρά υπερεκατονταετή αδιάλειπτη λειτουργία και προσφορά πανελλήνιας εμβέλειας στον τομέα της παιδικής μέριμνας και προστασίας. Φέτος, φιλοξενεί 70 παιδιά που έχουν πέσει, ως επί το πλείστον,  θύματα εγκατάλειψης.