Αρχική Φορείς Υγείας Χαιρετισμός Υφυπουργού ΥΥΚΑ, κ. Χρήστου Αηδόνη της νέας οργανωτικής επιτροπής των Special...

Χαιρετισμός Υφυπουργού ΥΥΚΑ, κ. Χρήστου Αηδόνη της νέας οργανωτικής επιτροπής των Special Olympics ΑΘΗΝΑ2011

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Κυρίες και κύριοι,
Θέλω να σας καλωσορίσω σε την πρώτη συνεδρίαση.
Τον Ιούνιο μας έρχεται έχουμε αναλάβει να φιλοξενήσουμε και μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα πρωτοβουλία, την οποία η Ελληνική πολιτεία στηρίζει έμπρακτα εδώ και καιρό. Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics 2011, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα φέρουν ξεχωριστούς συμβολισμούς.

Η πόλη των Αθηνών, αλλά και η οικονομική συγκυρία, στην όποια βρίσκεται αυτή τη η χώρα, δίνει στην συγκεκριμένη προσπάθεια την ευκαιρία να αποδείξει ότι η Ελλάδα μπορεί και σε συνθήκες κρίσης να υποστηρίζει πρωτοβουλίες κοινωνικού περιεχομένου και ενδιαφέροντος.

 

Οι και οικονομικές συνθήκες χώρας μας ορίζουν να κινηθούμε με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα τηρώντας πάντα τις απαραίτητες διαδικασίες. Η επιτροπή με την νέα σύνθεσή έχει την ευκαιρία να προωθήσει με γρήγορες διαδικασίες τα θέματα διοργάνωσης και να φέρει σε επιτυχώς τους αγώνες. Στόχος όλων μας είναι με την παροχή ποιότητας υπηρεσιών προς τους αθλητές και όλους τους συμμετέχοντες διοργάνωσης, να δώσουμε την ευκαιρία σε άτομα με διανοητική αναπηρία να ζήσουν τον , τη χαρά και την καταξίωση που συνδέεται με τον , αλλά και να αναδείξουμε ότι στοχεύουμε στη δημιουργία μιας κοινωνίας που δεν θα ορίζεται από αυτούς που αποκλείονται, αλλά από αυτούς που εντάσσονται.

Στη χώρα όπου γεννήθηκαν οι αληθινές αξίες του αγωνιστικού πνεύματος, είμαι βέβαιος ότι οι αθλητές των Special Olympics θα μας τιμήσουν και θα μας κάνουν να υπερήφανοι».