Η ώρα της πίστης!

“Τι νόημα έχουν τα φτερά αν δεν έχουμε το κουράγιο να πετάξουμε” Αττικός Ηρώδης.

Το Σάββατο 6 Γενάρη θα πραγματοποιήθηκε ένα σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο, όπου όλοι οι πλανήτες γύριισαν σε ευθυγράμμιση από την ανάδρομη πορεία τους.

Συνήθως υπάρχει το φαινόμενο της ανάδρομης πορείας ενός ή και περισσότερων πλανητών κατά τη διάρκεια χρόνων. Όμως το να ευθυγραμμιστούν όλοι οι πλανήτες είναι σπάνιο. Και αυτό το φαινόμενο θα το ζήσουμε από 6 Ιανουαρίου έως και 6 Φεβρουαρίου, που αρχίζει η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του ζυγού.

Η σημασία του φαινομένου έχει να κάνει με τη μαγεία της συγχρονικότητας του σύμπαντος. Κάτι που εμείς οι άνθρωποι το ονομάζουμε τύχη. Η Αφροδίτη λοιπόν περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Ερμής γυρίζει ορθός στην αρχή του έτους.

Το μήνυμα ειναι ξεκάθαρο δηλαδή ήρθε η ώρα να ενεργήσουμε και να ερευνήσουμε κάτι που απο καιρό μας έλεγε η μικρη φωνή μεσα μας ή και οι συγκυρίες του περιβάλλοντος μας.

Η Αστρολογία δεν είναι μια τάση μοναδικής ευκαιρίας στη ζωή που δεν θα μας ξανάρθει. Απλά είναι η τάση του σύμπαντος που απαλά μας σπρώχνει στη πορεία της ψυχής μας που είναι και η σωστή.

Οι αρχαίοι έλεγαν: το πεπρωμένο φυγής αδύνατο. Και ναι είναι αλήθεια Οδηγούμαστε προς σε αυτή την πορεία που έχουμε επιλέξει ως ψυχές πριν ενσαρκωθούμε στην επίγεια ζωή.

Ακόμα και όταν το “εγώ” μας μας φέρνει σε καταστάσεις πόνου, απόγνωσης και θλίψης. Σε καταστάσεις που έχουμε διαγράψει από την ζωή μας γιατί θεωρούμε ότι δεν είναι “γραφτό” για μας. Τότε η μαγεία του σύμπαντος ενορχηστρώνει κάποιο φαινόμενο ή συμβάν όπου δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε και έτσι μας επαναφέρει σε αυτό που η ψυχή μας επιθυμεί.

Όλοι αφήσαμε πίσω το 2016, νομίζοντας ότι έφυγε και πήρε μαζί του όλα αυτά που θεωρήσαμε ότι ήταν κακές επιλογές και δεν ήταν για μας και νέα πρόσωπα νέες καταστάσεις μας περιμένουν.

Νομίζαμε ότι έχουμε την ωριμότητα να φερθούμε λογικά και πράξαμε κατά το δοκούν. Μόνο που αγνοήσαμε ένα σημαντικό κομμάτι παίρνοντας βιάστηκα μια απόφαση και καταλήγοντας σε λάθος συμπεράσματα.

Νομίζουμε ότι προχωράμε μπροστά και ότι όλα ξεκαθάρισαν και παίρνουμε την απόφαση για νέες κατευθύνσεις Αλλά όσο θεωρούμε ότι πήραμε τη σωστή πορεία για την ζωή μας, η θεϊκή ενέργεια του σύμπαντος με το μαγικό της ραβδάκι μας επαναφέρει εκεί ακριβώς που ήμασταν.

Με τον Ερμή που ορίζει την επικοινωνία, να γυρνά ορθός και να καθαρίζει το συννεφιασμένο τοπίο στο θέμα που μας έκανε να πάρουμε αποφάσεις νομίζοντας ότι το ξεκαθαρίσαμε, και την Αφροδίτη , τον πλανήτη της αγάπης και του έρωτα, που μπαίνοντας σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο των συναισθηματικών Ιχθύων, φαίνεται ότι υπάρχουν θέματα καρδιάς τα οποία δεν έχουν αποφασιστεί και ξεκαθαρίσει. Όσο και να πιστεύουμε ότι αυτό είναι το τέλος σε κάτι, το σύμπαν μας λέει ότι ολοκληρώσαμε την πρώτη πράξη του έργου μας στη ζωή.

Έπεται η συνέχεια λοιπόν.

Όλα αυτά λοιπόν επανέρχονται στο μήνα αυτό και επαναπροσδιορίζονται γατί το σύμπαν γνωρίζει την επιθυμία της καρδιάς και το μέλλον της ψυχής.

Η αλήθεια είναι ότι για να βιώσουμε μια μεγάλη στιγμή στη ζωή μας χρειάζεται να δημιουργηθεί χάος και έλλειψη τάξης Κανένας μας δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα αυτού του μαγικού και ενορχηστρωμένου χάους που με την ευθυγράμμιση των πλανητών μας βάζει σε κατάσταση διαύγειας και εναρμόνισης με την καρδιά. Δεν μας αφήνει να αγνοήσουμε την καρδιά και αυτό που νιώθει.

Το Φλεβάρη λοιπόν που πραγματοποιείται η τελευταία έκλειψη του κύκλου που ξεκίνησε πέρυσι τον Σεπτέμβριο, μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν τέλειωσε οριστικά με το τελος του 2016. Το σύμπαν έχει δικό του ρολόι.

Θέματα καρδιάς και βαριά συναισθήματα επανέρχονται για να λυθούν και να μετουσιωθούν σε κάτι μαγικό, σε κάτι που ναι μεν προσμένουμε αλλά δεν το πιστεύουμε.

Η μαγική λέξη είναι η πίστη Και η ερώτηση για σας είναι:

Είστε έτοιμοι για θαύματα? Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε αυτό που επιθυμεί πραγματικά η καρδιά σας?

Πέννυ Αδαμοπούλου

Δημοσιογράφος

Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Αστρολόγος

Tel.694.036.9797

email:panayiota@gmail.com

#########