Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο Όμιλος Ευρωκλινικής παρέχει τη δυνατότητα: Για την Ευρωκλινική Αθηνών:  προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, σάκχαρο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Επίσης, διενέργεια εξέτασης καμπύλης σακχάρου (εφόσον χρειαστεί)  στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ και καμπύλης ινσουλίνης (εφόσον χρειαστεί) στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.

Η προσφορά αφορά όσους έχουν προδιάθεση για διαβήτη με οικογενειακό ιστορικό Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, σε γυναίκες που έχουν ιστορικό Διαβήτη κύησης και παχύσαρκους οποιασδήποτε ηλικίας.

Για την Ευρωκλινική Παίδων:  προληπτικός έλεγχος διαβήτη – γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη, γενική ούρων, σάκχαρο, ινσουλίνη, c πεπτίδιο και επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο – σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν διαβήτη στην προνομιακή τιμή των 40 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416016 για την Ευρωκλινική Αθηνών και στο τηλ. 210 6416180 για την Ευρωκλινική Παίδων.