Ακόμη μια διάκριση ποιότητας και αριστείας για την ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma, μετά την ανάδειξη του Διευθ. Συμβούλου της, κου Κωνσταντίνου Ευριπίδη, ως Ευρωπαίου Ηγέτη Ποιότητας 2012

Η έμπρακτη δέσμευση της GENESIS Pharma για πλήρη ενσωμάτωση των διεθνών πρακτικών ποιότητας και επιχειρηματικής αριστείας σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της, επισφραγίζεται με μια ακόμη σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση.

Σε συνέχεια της βράβευσης του ιδρυτή και Διευθύνοντος Συμβούλου της GENESIS Pharma, κου Κωνσταντίνου Ευριπίδη ως Ευρωπαίου Ηγέτη Ποιότητας για το 2012, η εταιρεία έλαβε φέτος την πιστοποίηση EFQM Recognized for Excellence 4 Αστέρων, αλλά και την Αργυρή Διάκριση για την Επίτευξη των Αρχών Επιχειρηματικής Αριστείας στις Εθνικές Πιστοποιήσεις Επιχειρηματικής Αριστείας ΕΕΔΕ.

Οι πιστοποιήσεις “Recognized for Excellence” και ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ προστίθενται στην πιστοποίηση “EFQM – Committed to Excellence” που είχε λάβει η εταιρεία το 2009, αλλά και στη σειρά προτύπων ποιότητας και διαχείρισης που ακολουθεί η εταιρεία και αποτελούν οδηγό για την ανάπτυξή της, την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα.

Στα 16 χρόνια δραστηριότητάς της στη φαρμακευτική αγορά, η GENESIS Pharma εφαρμόζει με συνέπεια δομές, πρακτικές και διαδικασίες προκειμένου να επιτύχει πλήρη ενσωμάτωση της ποιότητας και των διεθνών αρχών της αριστείας σε όλα τα στάδια λειτουργίας της.

Η έμφαση που αποδίδει σε θέματα καινοτομίας και σύγχρονου management, η έμπρακτη υποστήριξη της ιατροφαρμακευτικής κοινότητας με ακεραιότητα και διαφάνεια, οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει με όλους τους συνεργάτες της, η διαρκής προσπάθεια ανάπτυξης και εμπλοκής των ανθρώπων της και η απόδοσή της σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας αποτελούν σημαντικά στοιχεία της φιλοσοφίας της, που ανταποκρίνονται πλήρως στις υψηλές προδιαγραφές του αναγνωρισμένου μοντέλου EFQM.

Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, ο κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, δήλωσε: «Σε μια στιγμή που αναζητούμε μια σοβαρή και ουσιαστική διέξοδο για την ελληνική οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη, είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε πως, κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της, οφείλει να κινείται με οδηγό την ποιότητα και την αριστεία σε όλο το εύρος της λειτουργίας της.

Η δέσμευση στην ποιότητα αποτελεί μονόδρομο ώστε μια επιχείρηση να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς της και να διασφαλίσει την πρόοδό της ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Αυτό ακριβώς κάνουμε πράξη και στη GENESIS Pharma καθημερινά, από την πρώτη ημέρα ίδρυσής μας.

Το ταξίδι μας αυτό θα συνεχιστεί με επόμενο στόχο τα 5 αστέρια του EFQM». ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η GENESIS PHARMA www.genesispharma.gr Η ελληνική φαρμακευτική GENESIS Pharma κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στην Ελλάδα βάσει κύκλου εργασιών. Ιδρύθηκε το 1997 με στόχο να διασφαλίσει στους Έλληνες ασθενείς που πάσχουν από σπάνια, χρόνια και βαριάς μορφής νοσήματα, άμεση πρόσβαση σε πρωτοποριακές θεραπείες φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας.

Σήμερα, διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες βιοτεχνολογίας και εισάγει στην Ελλάδα και την Κύπρο πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα κυρίως στους τομείς της Ογκολογίας, Αιματολογίας, Νεφρολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ρευματολογίας και του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Από το 2000 μέχρι σήμερα, η GENESIS Pharma έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξής μας, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εταιρική υπευθυνότητα και το εργασιακό της περιβάλλον.

#########