Τιμητική διάκριση με το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας έλαβε εχθές 25 Νοεμβρίου, η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen στο πλαίσιο του θεσμού Made In Greece, που διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εξωτερικών.

Το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας που έρχεται να προστεθεί στις επί σειρά ετών διακρίσεις της Pharmathen στο χώρο του Επιχειρείν, απονεμήθηκε στην Εταιρεία με κριτήριο τη συμβολή της στην προσπάθεια για παραγωγική ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας και την καθιέρωση ενός ελληνικού παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου με έμφαση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Με αφορμή τη βράβευση της Εταιρείας στο πλαίσιο του θεσμού Made In Greece, ο Πρόεδρος της Pharmathen κ. Βασίλειος Κάτσος ευχαρίστησε τους διοργανωτές “για την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουν οι άνθρωποι της Pharmathen στην Ελλάδα και διεθνώς” συμπληρώνοντας πως “τα βραβεία που μας απονέμονται, είναι για εμάς μία έμπρακτη επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας για συνεχή ανάπτυξη, πέρα και πάνω από την Ελλάδα της ύφεσης. Με προσήλωση στο μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης που πλέον μας διακρίνει, αιχμή της επιχειρησιακής μας λειτουργίας την επιστημονικότητα και ένα διευρυμένο portfolio προϊόντων που διατίθενται παγκόσμια, στη Pharmathen, δημιουργούμε καθημερινά για έναν κόσμο που θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας”.

Ο θεσμός Made In Greece απευθύνεται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των επώνυμων προϊόντων τους πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και την ευημερία τους.

Η Pharmathen διακρίθηκε ανάμεσα σε 85 επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς και οργανισμούς που κατέθεσαν συνολικά 122 υποψηφιότητες στις 7 κατηγορίες του θεσμού.

#########