Αυτές τις γιορτές χαρίστε δώρα ξεχωριστά με άρωμα Χριστουγέννων! Δώστε χαρά και λάμψη με πιο εντυπωσιακά και μαγικά εταιρικά δώρα για πελάτες, συνεργάτες και προσωπικό που μεταφέρουν την εγγύηση ποιότητας και γεύσης μέσα από την πείρα και την ιστορία 100 χρόνων!

Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλές μοναδικές προτάσεις, δώρα για τους συνεργάτες σας και χαρίστε τους γλυκές στιγμές απόλαυσης! Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έχουν ετοιμάσει εξαιρετικές συνθέσεις προϊόντων για όλα τα budget, που θα σας εκπλήξουν. Στηρίζοντας τα τοπικά προϊόντα και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, τα δώρα σας αποκτούν ταυτότητα και κάνουν την διαφορά.

«All I want for Christmas»,«The Joy of Christmas» και «HO HO HO Coffee Christmas», είμαι μόνο λίγες από τις προτάσεις δώρων που θα βρείτε στο link κατάλογο εταιρικών δώρων των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Ο καφές, το τσάι και τα σοκολατάκια έχουν την τιμητική τους κα πρωταγωνιστούν σε πολλές από τις εορταστικές συλλογές!

Εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας και μοιράστε αυθεντικές γεύσεις, μοναδικά αρώματα και λαχταριστές λιχουδιές κάνοντας δώρα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.

Μπορείτε να κάνετε online την παραγγελία σας στο www.kl.gr ή τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 3214 608.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθοςκαι μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη& Χαλκίδα.