Καθώς διανύουμε τις πιο κρίσιμες ημέρες σε ότι αφορά στην πανδημία COVID – 19, οι νοσηλευτές και γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διασφαλίσουν τη Δημόσια Υγεία.

 

Βλέποντας τις ιδιαίτερα δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν νοσοκόμοι και γιατροί, η Nannuka θέλει να στηρίξει τις οικογένειες των ανθρώπων που βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή, δίνοντας καθημερινά μια δύσκολη μάχη.

 

Με τη βοήθεια των επαγγελματιών – μελών του Nannuka δημιουργήθηκε μια ομάδα εθελοντών babysitter, παιδαγωγών, δασκάλων και γηροκόμων που είναι έτοιμοι να προσφέρουν εθελοντικά τη φροντίδα τους στις οικογένειες των ανθρώπων που μας φροντίζουν. 

 

Οι οικογένειες των νοσηλευτών και γιατρών μπορούν να επικοινωνήσουν δωρεάν με φροντιστές, να κάνουν μια συνέντευξη μαζί τους εξ’ αποστάσεως – χωρίς επαφή –  μέσα από τη έκτακτη υπηρεσία της βιντεοκλήσης και να ξενοιάσουν για λίγο καθώς οι αγαπημένοι τους βρίσκονται σε καλά χέρια.

 

Εάν είστε επαγγελματίας και θέλετε να προσφέρετε φροντίδα παιδιού και ηλικιωμένου μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά ή στο τηλέφωνο 210 3610717.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για όλες τις οικογένειες και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα, η Nannuka απορροφά το 100% της συνδρομής και προσφέρει μέχρι το τέλος του μήνα την υπηρεσία της Δωρεάν για να συνεχίσουμε να #menoumspiti δημιουργικά.