Ένα 22χρονο παλικάρι παλεύει για το αυτονόητο και ζητάει τη βοήθειά μας. Κόντρα στην αναλγησία των δομών υγείας παλεύει και κάνει έκκληση στον ανθρωπισμό μας.

Κεντρίζει και τη δική μας ανοχή και αδιαφορία και κάνει άνοιγμα σε όλους μας ζητώντας ν αντικαταστήσουμε τις ανύπαρκτες κρατικές κοινωνικές υπηρεσίες.

Ο Σπύρος ένας νέο άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια είχε την ατυχία  από 11 χρονών μαθητής τότε σε Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας, αντιμετωπίζει οστεοσάρκωμα δεξιού μηριαίου οστού. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του νέου, είχε παρθεί η απόφαση στις 15/4/2022 ημέρα Παρασκευή, να πραγματοποιηθεί ο ακρωτηριασμός του κάτω δεξιού μέλους ο οποίος και έγινε.

Από εκεί και μετά ενώ θα περίμενε κανένας να βρεθούν στο πλευρό του όλοι οι φορείς υγείας για να σταθεί και στα δύο του πόδια με πλήρη ισορροπία δεν έγινε έτσι. Αυτός έιναι ο λόγος που γίνεται έρανος ν αντιμετωπίσει τα υπερβολικά έξοδα ενός προσθετικού μέλους.

Είναι άξιον απορίας αν δεν μπορούν 50.000 έλληνες να δώσουν από ένα ευρώ και να δώσουν και πάλι ζωή σ αυτό το παλικάρι. Είναι σίγουρο ότι όλοι μπορούμε. Μη ρωτάμε τι έκανε το κράτος αυτό ότι ήταν να κάνει το έκανε. Τώρα η σειρά μας γιατί η νεότητα δεν μπορεί να περιμένει. Βοηθήστε γιατί όλοι μπορεί να βρεθούμε στη θέση του και τότε δεν θα έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε ο ένας τον οβολό του άλλου.

Ζητάμε την βοήθεια σας με όποιο ποσό μπορείτε, ώστε να μαζευτούν τα χρήματα για την προμήθεια του τεχνητού μέλους διότι η οικογένεια βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα. Λογαριασμός τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3501720600005060068067406 ( ΟΝ/ΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ) Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.