Αρχική Συνέδρια - Ημερίδες - Εκδηλώσεις Όλα για τον θυρεοειδή

Όλα για τον θυρεοειδή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία σημαντική δράση η οποία αφορούσε ενημέρωση και προληπτικές εξετάσεις θυρεοειδούς αδένα για τους κατοίκους του Λιδωρικίου Φωκίδας, υλοποίησε στις 4 και 5 Μαΐου 2019 η φαρμακοβιομηχανία Unipharma σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία.

Η διενέργεια ήταν δωρεάν για όλους και περιελάμβανε κυρίως εξετάσεις θυρεοειδούς με υπερήχους.

Η εθελοντική δράση υλοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου Φωκίδας, στο πλαίσιο της «Αποστολής Ζωής» που αποτελεί τον κεντρικό κορμό της Στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, στην ομπρέλα του οποίου ανήκουν οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma και InterMed και η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle.

Η Unipharma έχει μακρά εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, στην θεραπεία των παθήσεων του θυροειδούς αδένα.

Το Τ4®, προϊόν για τη θεραπεία παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα, αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν που διατίθεται σε 13 διαφορετικές περιεκτικότητες σε ατομικευμένα δοσολογικά σχήματα.

Εξάλλου, με αφορμή τη δράση, η Πρόεδρος κυρία Α. Βρυωνίδου και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων, απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή προς την διοίκηση της Uni-pharma, τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη.

Η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma μέσα από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ, στηρίζει ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες σε όλη τη χώρα και βρίσκεται πάντα κοντά στον ασθενή και στις ανάγκες του.

 

 

Rate it