Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα συνεργασία, εστιάζοντας στον τομέα του Αθλητισμού. O Ανδρέας Βαζαίος, κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του almora PLUS SPORT.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2019 στα 200μ πεταλούδα και στα 200μ μικτής ατομικής, Ανδρέας Βαζαίος θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του εξαιρετικά επιτυχημένου προϊόντος almora PLUS SPORT, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, τόσο των προπονήσεων του, όσο και των συμμετοχών του σε ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Η συνεργασία της ELPEN με τον Έλληνα κολυμβητή βασίζεται στις κοινές αξίες, που χαρακτηρίζουν τις δύο πλευρές. Στο επίκεντρο άλλωστε της 55ετούς και πλέον πορείας της ELPEN τοποθετείται διαχρονικά η πίστη στο όραμα και το πάθος για την κατάκτηση υψηλών στόχων, αξίες που διέπουν και την αθλητική διαδρομή του Ανδρέα Βαζαίου.

Ο Ανδρέας Βαζαίος εκτός από εξαιρετικός αθλητής και κάτοχος του Ευρωπαϊκού Ρεκόρ στα 200μ μικτής ατομικής, είναι και απόφοιτος ψυχολογίας από το North Carolina State University.

Η σειρά almora PLUS διαθέτει μια σειρά εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής που ενισχύουν την αναπλήρωση των χαμένων ηλεκτρολυτών του σώματος. Ένα από τα σκευάσματά της είναι το almora PLUS SPORT, ένα  μοναδικό προϊόν που με την κλινικά αποδεδειγμένη δράση του ενισχύει την απόδοση κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και ταυτόχρονα ενυδατώνει τον οργανισμό των αθλούμενων και των αθλητών. Σε αναβράζουσα μορφή, το almora PLUS SPORT περιέχει συνδυασμό Ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl), Aσβεστίου (Ca), Μαγνησίου (Mg) και του φυτικού εκχυλίσματος Citrus sinensis.