Την Τρίτη 3 Μαΐου 2022, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ρόδο στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (8/5), συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, στο γραφείο του Περιφερειάρχη, παρουσία της Προέδρου και της Γραμματέα του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Ρόδου, κας Δέσποινα Δελαπόρτα και κας Άννα Μιχαλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία είχε στόχο τη διεύρυνση της μεταξύ τους συνεργασίας, ο Προέδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ανέλυσε το τεράστιο και πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί ο Οργανισμός προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στις δράσεις του Ε.Ε.Σ. για την υποστήριξη των πληγέντων του καταστροφικού πολέμου στην Ουκρανία.

Από πλευράς του, ο Περιφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου,  κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ευχαρίστησε τον Προέδρο και τους εθελοντές του Ε.Ε.Σ. για την τεράστια ανθρωπιστική τους προσφορά, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται και θα βρίσκεται σταθερά και αδιάκοπα δίπλα στις πολυάριθμες δράσεις του Οργανισμού προς όφελος των αδύναμων συμπολιτών μας.

#########