Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Νέα Σμύρνη), ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, και ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης προχώρησαν στη σύναψη μνημονίου συνεργασίας, επισφραγίζοντας και επεκτείνοντας την εξαιρετική συνεργασία που υφίσταται μεταξύ Ε.Ε.Σ. και Δήμου Ν. Σμύρνης, επί σειρά ετών.

Συγκεκριμένα, ο  Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, πριν την έναρξη της λαμπρής εορταστικής εκδήλωσης του Ε.Ε.Σ. για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, παρουσία πεντακοσίων και πλέον θεατών, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης με στόχο την από κοινού δραστηριοποίησή τους στους τομείς της εκπαίδευσης, της ενημέρωσης του κοινού, της προώθησης της αρχής του εθελοντισμού στους πολίτες, της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και της συνεργασίας σε δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου.

Παράλληλα, ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, απένειμε τιμητικές πλακέτες τόσο στον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη όσο και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Μιχάλη Χρηστάκη, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης  της διαρκούς υποστήριξης που παρέχουν στο έργο και τις δράσεις του Ε.Ε.Σ.

#########